Kansen voor verbinden en analyseren van datastromen in de schapenhouderij

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Een grote uitdaging is het professionaliseren van de schapenhouderij en het verbeteren van het economisch perspectief ervan, met behoud van het goede imago. Binnen de Publiek-Private Samenwerking Kleine Herkauwers-Schapen (PVE en EZ) is onderzoek uitgevoerd naar kansen voor van het verbinden van bestaande datastromen in de keten en het analyseren van data ter ondersteuning van de kwaliteitsslag die de sector wil maken.
LanguageDutch
Place of PublicationLelystad
PublisherWageningen UR Livestock Research
Number of pages46
Publication statusPublished - 2014

Publication series

NameReport / Wageningen UR Livestock Research
PublisherWageningen UR Livestock Research
No.780
ISSN (Print)1570-8616

Keywords

  • sheep farming
  • sheep
  • netherlands
  • public-private cooperation
  • animal health
  • animal welfare
  • data processing
  • data analysis
  • farm accountancy data
  • professionalism

Cite this

Holster, H. C., Antonis, A. F. G., Bergevoet, R. H. M., Vellema, P., Verkaik, J. C., & Bokma-Bakker, M. H. (2014). Kansen voor verbinden en analyseren van datastromen in de schapenhouderij. (Report / Wageningen UR Livestock Research; No. 780). Lelystad: Wageningen UR Livestock Research.
Holster, H.C. ; Antonis, A.F.G. ; Bergevoet, R.H.M. ; Vellema, P. ; Verkaik, J.C. ; Bokma-Bakker, M.H. / Kansen voor verbinden en analyseren van datastromen in de schapenhouderij. Lelystad : Wageningen UR Livestock Research, 2014. 46 p. (Report / Wageningen UR Livestock Research; 780).
@book{0b327f1e48284d3ab9687f7f12b2044b,
title = "Kansen voor verbinden en analyseren van datastromen in de schapenhouderij",
abstract = "Een grote uitdaging is het professionaliseren van de schapenhouderij en het verbeteren van het economisch perspectief ervan, met behoud van het goede imago. Binnen de Publiek-Private Samenwerking Kleine Herkauwers-Schapen (PVE en EZ) is onderzoek uitgevoerd naar kansen voor van het verbinden van bestaande datastromen in de keten en het analyseren van data ter ondersteuning van de kwaliteitsslag die de sector wil maken.",
keywords = "schapenhouderij, schapen, nederland, publiek-private samenwerking, diergezondheid, dierenwelzijn, gegevensverwerking, gegevensanalyse, bedrijfsgegevens, professionaliteit, sheep farming, sheep, netherlands, public-private cooperation, animal health, animal welfare, data processing, data analysis, farm accountancy data, professionalism",
author = "H.C. Holster and A.F.G. Antonis and R.H.M. Bergevoet and P. Vellema and J.C. Verkaik and M.H. Bokma-Bakker",
year = "2014",
language = "Dutch",
series = "Report / Wageningen UR Livestock Research",
publisher = "Wageningen UR Livestock Research",
number = "780",

}

Holster, HC, Antonis, AFG, Bergevoet, RHM, Vellema, P, Verkaik, JC & Bokma-Bakker, MH 2014, Kansen voor verbinden en analyseren van datastromen in de schapenhouderij. Report / Wageningen UR Livestock Research, no. 780, Wageningen UR Livestock Research, Lelystad.

Kansen voor verbinden en analyseren van datastromen in de schapenhouderij. / Holster, H.C.; Antonis, A.F.G.; Bergevoet, R.H.M.; Vellema, P.; Verkaik, J.C.; Bokma-Bakker, M.H.

Lelystad : Wageningen UR Livestock Research, 2014. 46 p. (Report / Wageningen UR Livestock Research; No. 780).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Kansen voor verbinden en analyseren van datastromen in de schapenhouderij

AU - Holster, H.C.

AU - Antonis, A.F.G.

AU - Bergevoet, R.H.M.

AU - Vellema, P.

AU - Verkaik, J.C.

AU - Bokma-Bakker, M.H.

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Een grote uitdaging is het professionaliseren van de schapenhouderij en het verbeteren van het economisch perspectief ervan, met behoud van het goede imago. Binnen de Publiek-Private Samenwerking Kleine Herkauwers-Schapen (PVE en EZ) is onderzoek uitgevoerd naar kansen voor van het verbinden van bestaande datastromen in de keten en het analyseren van data ter ondersteuning van de kwaliteitsslag die de sector wil maken.

AB - Een grote uitdaging is het professionaliseren van de schapenhouderij en het verbeteren van het economisch perspectief ervan, met behoud van het goede imago. Binnen de Publiek-Private Samenwerking Kleine Herkauwers-Schapen (PVE en EZ) is onderzoek uitgevoerd naar kansen voor van het verbinden van bestaande datastromen in de keten en het analyseren van data ter ondersteuning van de kwaliteitsslag die de sector wil maken.

KW - schapenhouderij

KW - schapen

KW - nederland

KW - publiek-private samenwerking

KW - diergezondheid

KW - dierenwelzijn

KW - gegevensverwerking

KW - gegevensanalyse

KW - bedrijfsgegevens

KW - professionaliteit

KW - sheep farming

KW - sheep

KW - netherlands

KW - public-private cooperation

KW - animal health

KW - animal welfare

KW - data processing

KW - data analysis

KW - farm accountancy data

KW - professionalism

M3 - Report

T3 - Report / Wageningen UR Livestock Research

BT - Kansen voor verbinden en analyseren van datastromen in de schapenhouderij

PB - Wageningen UR Livestock Research

CY - Lelystad

ER -

Holster HC, Antonis AFG, Bergevoet RHM, Vellema P, Verkaik JC, Bokma-Bakker MH. Kansen voor verbinden en analyseren van datastromen in de schapenhouderij. Lelystad: Wageningen UR Livestock Research, 2014. 46 p. (Report / Wageningen UR Livestock Research; 780).