Kansen en barrières voor verduurzaming van houtketens

D.A. Kamphorst, M.M.P. van Oorschot

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Deze studie heeft een focus op het vergroten van het aandeel gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen op de Nederlandse markt. Hierbij spelen de schakels in de houtketens een belangrijke rol. In dit onderzoek wordt gekeken naar barrières en kansen om het aandeel duurzaam hout op de markt te vergoten, door te kijken naar de specifieke kenmerken van de ketens.
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherWettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu
Publication statusPublished - 2011

Publication series

NameWOt-werkdocument
PublisherWettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu
No.222

Keywords

  • wood products
  • wood
  • certification
  • sustainability
  • market analysis

Cite this

Kamphorst, D. A., & van Oorschot, M. M. P. (2011). Kansen en barrières voor verduurzaming van houtketens. (WOt-werkdocument; No. 222). Wageningen: Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu.
Kamphorst, D.A. ; van Oorschot, M.M.P. / Kansen en barrières voor verduurzaming van houtketens. Wageningen : Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu, 2011. (WOt-werkdocument; 222).
@book{98fb9155b34240acabb1522033207176,
title = "Kansen en barri{\`e}res voor verduurzaming van houtketens",
abstract = "Deze studie heeft een focus op het vergroten van het aandeel gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen op de Nederlandse markt. Hierbij spelen de schakels in de houtketens een belangrijke rol. In dit onderzoek wordt gekeken naar barri{\`e}res en kansen om het aandeel duurzaam hout op de markt te vergoten, door te kijken naar de specifieke kenmerken van de ketens.",
keywords = "houtproducten, hout, certificering, duurzaamheid (sustainability), marktanalyse, wood products, wood, certification, sustainability, market analysis",
author = "D.A. Kamphorst and {van Oorschot}, M.M.P.",
year = "2011",
language = "Dutch",
series = "WOt-werkdocument",
publisher = "Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu",
number = "222",

}

Kamphorst, DA & van Oorschot, MMP 2011, Kansen en barrières voor verduurzaming van houtketens. WOt-werkdocument, no. 222, Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu, Wageningen.

Kansen en barrières voor verduurzaming van houtketens. / Kamphorst, D.A.; van Oorschot, M.M.P.

Wageningen : Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu, 2011. (WOt-werkdocument; No. 222).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Kansen en barrières voor verduurzaming van houtketens

AU - Kamphorst, D.A.

AU - van Oorschot, M.M.P.

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Deze studie heeft een focus op het vergroten van het aandeel gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen op de Nederlandse markt. Hierbij spelen de schakels in de houtketens een belangrijke rol. In dit onderzoek wordt gekeken naar barrières en kansen om het aandeel duurzaam hout op de markt te vergoten, door te kijken naar de specifieke kenmerken van de ketens.

AB - Deze studie heeft een focus op het vergroten van het aandeel gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen op de Nederlandse markt. Hierbij spelen de schakels in de houtketens een belangrijke rol. In dit onderzoek wordt gekeken naar barrières en kansen om het aandeel duurzaam hout op de markt te vergoten, door te kijken naar de specifieke kenmerken van de ketens.

KW - houtproducten

KW - hout

KW - certificering

KW - duurzaamheid (sustainability)

KW - marktanalyse

KW - wood products

KW - wood

KW - certification

KW - sustainability

KW - market analysis

M3 - Report

T3 - WOt-werkdocument

BT - Kansen en barrières voor verduurzaming van houtketens

PB - Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu

CY - Wageningen

ER -

Kamphorst DA, van Oorschot MMP. Kansen en barrières voor verduurzaming van houtketens. Wageningen: Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu, 2011. (WOt-werkdocument; 222).