Juridische speelruimte N2000 voor herstel veerkracht en dynamiek in de Rijkswateren: Info-Graphic

J.A. Veraart, A. Spijkerman

Research output: Contribution to conferencePosterProfessional

Abstract

Regelgeving in het kader van de Vogel- en Habitatrichtlijn wordt soms als knelpunt ervaren bij ingrepen gericht op het herstel van de dynamiek in Rijkswateren. De afgelopen jaren is de ervaring met de regelgeving gegroeid en hebben uitspraken van het Europese gerechtshof meer duidelijkheid gegeven over de interpretatie. Nu is het tijd voor overheden en stakeholders om de uitvoering te optimaliseren en zelf de kaders in te vullen.
Original languageDutch
Publication statusPublished - 2017

Cite this

@conference{372863476c384ff0bb4356b02637e96c,
title = "Juridische speelruimte N2000 voor herstel veerkracht en dynamiek in de Rijkswateren: Info-Graphic",
abstract = "Regelgeving in het kader van de Vogel- en Habitatrichtlijn wordt soms als knelpunt ervaren bij ingrepen gericht op het herstel van de dynamiek in Rijkswateren. De afgelopen jaren is de ervaring met de regelgeving gegroeid en hebben uitspraken van het Europese gerechtshof meer duidelijkheid gegeven over de interpretatie. Nu is het tijd voor overheden en stakeholders om de uitvoering te optimaliseren en zelf de kaders in te vullen.",
author = "J.A. Veraart and A. Spijkerman",
year = "2017",
language = "Dutch",

}

Juridische speelruimte N2000 voor herstel veerkracht en dynamiek in de Rijkswateren: Info-Graphic. / Veraart, J.A.; Spijkerman, A.

2017.

Research output: Contribution to conferencePosterProfessional

TY - CONF

T1 - Juridische speelruimte N2000 voor herstel veerkracht en dynamiek in de Rijkswateren: Info-Graphic

AU - Veraart, J.A.

AU - Spijkerman, A.

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Regelgeving in het kader van de Vogel- en Habitatrichtlijn wordt soms als knelpunt ervaren bij ingrepen gericht op het herstel van de dynamiek in Rijkswateren. De afgelopen jaren is de ervaring met de regelgeving gegroeid en hebben uitspraken van het Europese gerechtshof meer duidelijkheid gegeven over de interpretatie. Nu is het tijd voor overheden en stakeholders om de uitvoering te optimaliseren en zelf de kaders in te vullen.

AB - Regelgeving in het kader van de Vogel- en Habitatrichtlijn wordt soms als knelpunt ervaren bij ingrepen gericht op het herstel van de dynamiek in Rijkswateren. De afgelopen jaren is de ervaring met de regelgeving gegroeid en hebben uitspraken van het Europese gerechtshof meer duidelijkheid gegeven over de interpretatie. Nu is het tijd voor overheden en stakeholders om de uitvoering te optimaliseren en zelf de kaders in te vullen.

M3 - Poster

ER -