Integraliteit in het Deltaprogramma: verkenning van knelpunten en mogelijke oplossingsrichtingen

G.R. Biesbroek, C.J.A.M. Termeer, A.R.P.J. Dewulf, A.M. Keessen, F. Groothuijse

Research output: Book/ReportReportAcademic

Abstract

De doelen van dit verkennende onderzoek zijn er twee. Het identificeren van knelpunten voor het integraal uitvoeren van het Deltaprogramma en toekomstige beslissingen daarin. Het verkennen van innovatieve oplossingsrichtingen om met die knelpunten om te gaan. De rapportage is tot stand gekomen door een bureaustudie, aangevuld met een bijeenkomst met PBL experts op het gebied van integraliteit. en een leertafel waar prominente wetenschappers en beleidsmakers zich hebben gebogen over mogelijke oplossingsrichtingen.
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherWageningen University
Number of pages26
Publication statusPublished - 2014

Keywords

  • multiple use
  • flood control
  • water policy
  • decision making
  • governance
  • cost benefit analysis
  • financing

Cite this

@book{b87d844fbd624dc5ab98148a862e040a,
title = "Integraliteit in het Deltaprogramma: verkenning van knelpunten en mogelijke oplossingsrichtingen",
abstract = "De doelen van dit verkennende onderzoek zijn er twee. Het identificeren van knelpunten voor het integraal uitvoeren van het Deltaprogramma en toekomstige beslissingen daarin. Het verkennen van innovatieve oplossingsrichtingen om met die knelpunten om te gaan. De rapportage is tot stand gekomen door een bureaustudie, aangevuld met een bijeenkomst met PBL experts op het gebied van integraliteit. en een leertafel waar prominente wetenschappers en beleidsmakers zich hebben gebogen over mogelijke oplossingsrichtingen.",
keywords = "meervoudig gebruik, hoogwaterbeheersing, waterbeleid, besluitvorming, governance, kosten-batenanalyse, financieren, multiple use, flood control, water policy, decision making, governance, cost benefit analysis, financing",
author = "G.R. Biesbroek and C.J.A.M. Termeer and A.R.P.J. Dewulf and A.M. Keessen and F. Groothuijse",
year = "2014",
language = "Dutch",
publisher = "Wageningen University",

}

Integraliteit in het Deltaprogramma: verkenning van knelpunten en mogelijke oplossingsrichtingen. / Biesbroek, G.R.; Termeer, C.J.A.M.; Dewulf, A.R.P.J.; Keessen, A.M.; Groothuijse, F.

Wageningen : Wageningen University, 2014. 26 p.

Research output: Book/ReportReportAcademic

TY - BOOK

T1 - Integraliteit in het Deltaprogramma: verkenning van knelpunten en mogelijke oplossingsrichtingen

AU - Biesbroek, G.R.

AU - Termeer, C.J.A.M.

AU - Dewulf, A.R.P.J.

AU - Keessen, A.M.

AU - Groothuijse, F.

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - De doelen van dit verkennende onderzoek zijn er twee. Het identificeren van knelpunten voor het integraal uitvoeren van het Deltaprogramma en toekomstige beslissingen daarin. Het verkennen van innovatieve oplossingsrichtingen om met die knelpunten om te gaan. De rapportage is tot stand gekomen door een bureaustudie, aangevuld met een bijeenkomst met PBL experts op het gebied van integraliteit. en een leertafel waar prominente wetenschappers en beleidsmakers zich hebben gebogen over mogelijke oplossingsrichtingen.

AB - De doelen van dit verkennende onderzoek zijn er twee. Het identificeren van knelpunten voor het integraal uitvoeren van het Deltaprogramma en toekomstige beslissingen daarin. Het verkennen van innovatieve oplossingsrichtingen om met die knelpunten om te gaan. De rapportage is tot stand gekomen door een bureaustudie, aangevuld met een bijeenkomst met PBL experts op het gebied van integraliteit. en een leertafel waar prominente wetenschappers en beleidsmakers zich hebben gebogen over mogelijke oplossingsrichtingen.

KW - meervoudig gebruik

KW - hoogwaterbeheersing

KW - waterbeleid

KW - besluitvorming

KW - governance

KW - kosten-batenanalyse

KW - financieren

KW - multiple use

KW - flood control

KW - water policy

KW - decision making

KW - governance

KW - cost benefit analysis

KW - financing

M3 - Report

BT - Integraliteit in het Deltaprogramma: verkenning van knelpunten en mogelijke oplossingsrichtingen

PB - Wageningen University

CY - Wageningen

ER -