Innoveerkracht 2014: Jan Willem van der Schans, Wageningen UR

Research output: Non-textual formDigital or Visual Products

Abstract

Jan-Willem van der Schans geeft een presentatie over het voedselvraagstuk en wat we hier aan kunnen doen? Elk jaar verliest de wereld bijna een derde van haar voedsel. Zijn voedselsystemen te ontwikkelen die effectiever en efficiënter zijn? Welke maatregelen kunnen waar in de keten (van landbouw en oogst, tot verwerking, distributie en consumptie) worden genomen? Jan Willem van de Schans zijn kijk op het voedselvraagstuk en gaat met het publiek in discussie.
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherWageningen UR
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 2015

Keywords

  • urban agriculture
  • food production
  • food chains
  • innovations
  • durability
  • food supply

Cite this

@misc{e4e3cc69b4c24cc8b92a0682faaef7e8,
title = "Innoveerkracht 2014: Jan Willem van der Schans, Wageningen UR",
abstract = "Jan-Willem van der Schans geeft een presentatie over het voedselvraagstuk en wat we hier aan kunnen doen? Elk jaar verliest de wereld bijna een derde van haar voedsel. Zijn voedselsystemen te ontwikkelen die effectiever en effici{\"e}nter zijn? Welke maatregelen kunnen waar in de keten (van landbouw en oogst, tot verwerking, distributie en consumptie) worden genomen? Jan Willem van de Schans zijn kijk op het voedselvraagstuk en gaat met het publiek in discussie.",
keywords = "stadslandbouw, voedselproductie, voedselketens, innovaties, duurzaamheid (durability), voedselvoorziening, urban agriculture, food production, food chains, innovations, durability, food supply",
author = "{van der Schans}, J.W.",
year = "2015",
language = "Dutch",
publisher = "Wageningen UR",

}

van der Schans, JW, Innoveerkracht 2014: Jan Willem van der Schans, Wageningen UR, 2015, Digital or Visual Products, Wageningen UR, Wageningen.
Innoveerkracht 2014: Jan Willem van der Schans, Wageningen UR. van der Schans, J.W. (Author). 2015. Wageningen : Wageningen UR.

Research output: Non-textual formDigital or Visual Products

TY - ADVS

T1 - Innoveerkracht 2014: Jan Willem van der Schans, Wageningen UR

AU - van der Schans, J.W.

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Jan-Willem van der Schans geeft een presentatie over het voedselvraagstuk en wat we hier aan kunnen doen? Elk jaar verliest de wereld bijna een derde van haar voedsel. Zijn voedselsystemen te ontwikkelen die effectiever en efficiënter zijn? Welke maatregelen kunnen waar in de keten (van landbouw en oogst, tot verwerking, distributie en consumptie) worden genomen? Jan Willem van de Schans zijn kijk op het voedselvraagstuk en gaat met het publiek in discussie.

AB - Jan-Willem van der Schans geeft een presentatie over het voedselvraagstuk en wat we hier aan kunnen doen? Elk jaar verliest de wereld bijna een derde van haar voedsel. Zijn voedselsystemen te ontwikkelen die effectiever en efficiënter zijn? Welke maatregelen kunnen waar in de keten (van landbouw en oogst, tot verwerking, distributie en consumptie) worden genomen? Jan Willem van de Schans zijn kijk op het voedselvraagstuk en gaat met het publiek in discussie.

KW - stadslandbouw

KW - voedselproductie

KW - voedselketens

KW - innovaties

KW - duurzaamheid (durability)

KW - voedselvoorziening

KW - urban agriculture

KW - food production

KW - food chains

KW - innovations

KW - durability

KW - food supply

M3 - Digital or Visual Products

PB - Wageningen UR

CY - Wageningen

ER -