Inkuilen onder ongunstige omstandigheden

J. Corporaal

  Research output: Book/ReportBookProfessional

  Abstract

  Het onderzoek bestond uit het ontwikkelen van toevoegsysternen (met name voor melasse) die een goede verdeling door het kuilvoer mogelijk maken en het onderzoeken van de mogelijkheden om met behulp van toevoegmiddelen en verschillende inkuilmachines de kwaliteit van het kuilvoer te verbeteren, wanneer onder slechte omstandigheden moet worden ingekuild.
  Original languageDutch
  Place of PublicationLelystad
  PublisherProefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij enPaardenhouderij
  Number of pages38
  Publication statusPublished - 1990

  Publication series

  NamePublikatie / Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij en Paardenhouderij
  No.67
  ISSN (Print)0169-2291

  Keywords

  • silage
  • silage additives
  • harvesters

  Cite this

  Corporaal, J. (1990). Inkuilen onder ongunstige omstandigheden. (Publikatie / Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij en Paardenhouderij; No. 67). Lelystad: Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij enPaardenhouderij.
  Corporaal, J. / Inkuilen onder ongunstige omstandigheden. Lelystad : Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij enPaardenhouderij, 1990. 38 p. (Publikatie / Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij en Paardenhouderij; 67).
  @book{8df1907641a247fc9da622d0132c96f2,
  title = "Inkuilen onder ongunstige omstandigheden",
  abstract = "Het onderzoek bestond uit het ontwikkelen van toevoegsysternen (met name voor melasse) die een goede verdeling door het kuilvoer mogelijk maken en het onderzoeken van de mogelijkheden om met behulp van toevoegmiddelen en verschillende inkuilmachines de kwaliteit van het kuilvoer te verbeteren, wanneer onder slechte omstandigheden moet worden ingekuild.",
  keywords = "kuilvoer, kuilvoertoevoegingen, oogstmachines, silage, silage additives, harvesters",
  author = "J. Corporaal",
  year = "1990",
  language = "Dutch",
  series = "Publikatie / Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij en Paardenhouderij",
  publisher = "Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij enPaardenhouderij",
  number = "67",

  }

  Corporaal, J 1990, Inkuilen onder ongunstige omstandigheden. Publikatie / Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij en Paardenhouderij, no. 67, Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij enPaardenhouderij, Lelystad.

  Inkuilen onder ongunstige omstandigheden. / Corporaal, J.

  Lelystad : Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij enPaardenhouderij, 1990. 38 p. (Publikatie / Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij en Paardenhouderij; No. 67).

  Research output: Book/ReportBookProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Inkuilen onder ongunstige omstandigheden

  AU - Corporaal, J.

  PY - 1990

  Y1 - 1990

  N2 - Het onderzoek bestond uit het ontwikkelen van toevoegsysternen (met name voor melasse) die een goede verdeling door het kuilvoer mogelijk maken en het onderzoeken van de mogelijkheden om met behulp van toevoegmiddelen en verschillende inkuilmachines de kwaliteit van het kuilvoer te verbeteren, wanneer onder slechte omstandigheden moet worden ingekuild.

  AB - Het onderzoek bestond uit het ontwikkelen van toevoegsysternen (met name voor melasse) die een goede verdeling door het kuilvoer mogelijk maken en het onderzoeken van de mogelijkheden om met behulp van toevoegmiddelen en verschillende inkuilmachines de kwaliteit van het kuilvoer te verbeteren, wanneer onder slechte omstandigheden moet worden ingekuild.

  KW - kuilvoer

  KW - kuilvoertoevoegingen

  KW - oogstmachines

  KW - silage

  KW - silage additives

  KW - harvesters

  M3 - Book

  T3 - Publikatie / Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij en Paardenhouderij

  BT - Inkuilen onder ongunstige omstandigheden

  PB - Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij enPaardenhouderij

  CY - Lelystad

  ER -

  Corporaal J. Inkuilen onder ongunstige omstandigheden. Lelystad: Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij enPaardenhouderij, 1990. 38 p. (Publikatie / Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij en Paardenhouderij; 67).