Inauguratie Jordi Vilà

Research output: Non-textual formDigital or Visual Products

Abstract

Een groen blad in de zon beïnvloedt het ontstaan van wolken aan de hemel. Het fundamentele biologisch, chemisch en fysisch proces op kleine schaal is echter een lacune in weer- en klimaatmodellen. In zijn inaugurele rede op 13 april gaat prof.dr. Jordi Vilà-Guerau de Arellano, persoonlijk hoogleraar aan Wageningen University, in op die wisselwerking van de atmosferische grenslaag met het aardse oppervlak.
Original languageEnglish
Place of PublicationWageningen
PublisherWageningen University & Research
Media of outputOnline
Size2:04
Publication statusPublished - 12 Apr 2017

Cite this

Vilà-Guerau De Arellano, J. (Other). (2017). Inauguratie Jordi Vilà. Digital or Visual Products, Wageningen: Wageningen University & Research. Retrieved from http://edepot.wur.nl/413355
@misc{fb1535054ae4405a9f43841931a239b1,
title = "Inauguratie Jordi Vil{\`a}",
abstract = "Een groen blad in de zon be{\"i}nvloedt het ontstaan van wolken aan de hemel. Het fundamentele biologisch, chemisch en fysisch proces op kleine schaal is echter een lacune in weer- en klimaatmodellen. In zijn inaugurele rede op 13 april gaat prof.dr. Jordi Vil{\`a}-Guerau de Arellano, persoonlijk hoogleraar aan Wageningen University, in op die wisselwerking van de atmosferische grenslaag met het aardse oppervlak.",
author = "{Vil{\`a}-Guerau De Arellano}, J.",
year = "2017",
month = "4",
day = "12",
language = "English",
publisher = "Wageningen University & Research",

}

Vilà-Guerau De Arellano, J, Inauguratie Jordi Vilà, 2017, Digital or Visual Products, Wageningen University & Research, Wageningen.
Inauguratie Jordi Vilà. Vilà-Guerau De Arellano, J. (Other). 2017. Wageningen : Wageningen University & Research.

Research output: Non-textual formDigital or Visual Products

TY - ADVS

T1 - Inauguratie Jordi Vilà

A2 - Vilà-Guerau De Arellano, J.

PY - 2017/4/12

Y1 - 2017/4/12

N2 - Een groen blad in de zon beïnvloedt het ontstaan van wolken aan de hemel. Het fundamentele biologisch, chemisch en fysisch proces op kleine schaal is echter een lacune in weer- en klimaatmodellen. In zijn inaugurele rede op 13 april gaat prof.dr. Jordi Vilà-Guerau de Arellano, persoonlijk hoogleraar aan Wageningen University, in op die wisselwerking van de atmosferische grenslaag met het aardse oppervlak.

AB - Een groen blad in de zon beïnvloedt het ontstaan van wolken aan de hemel. Het fundamentele biologisch, chemisch en fysisch proces op kleine schaal is echter een lacune in weer- en klimaatmodellen. In zijn inaugurele rede op 13 april gaat prof.dr. Jordi Vilà-Guerau de Arellano, persoonlijk hoogleraar aan Wageningen University, in op die wisselwerking van de atmosferische grenslaag met het aardse oppervlak.

M3 - Digital or Visual Products

PB - Wageningen University & Research

CY - Wageningen

ER -

Vilà-Guerau De Arellano J (Other). Inauguratie Jordi Vilà Wageningen: Wageningen University & Research. 2017.