Houtverbranding - Zonnepanelen - Frequentieregelaars - Hoogfrequente TL

H.H. Ellen, J.A.M. Verstappen-Boerekamp, G.J. Kasper

Research output: Other contributionPamphlet

Abstract

Maatschap Klopman is een modern vleeskalverenbedrijf voor witvleesproductie met 1168 dierplaatsen. Bij de ontwikkeling is ingezet op groei, duurzaamheid, lage exploitatiekosten, efficiency en dierenwelzijn. Er is een landschapsplan gemaakt om het bedrijf optimaal in de omgeving in te passen. De kalveren hebben vloerverwarming en ruim 10% meer ruimte dan wettelijk noodzakelijk is. In de ‘keuken’ wordt het voer geheel automatisch samengesteld en het doseren van de melk geschiedt geheel automatisch.
Original languageDutch
PublisherWageningen UR Livestock Research
Publication statusPublished - 2010

Keywords

 • veal calves
 • cattle
 • cattle husbandry
 • solar energy
 • electricity
 • wood
 • burners
 • burning
 • stoves
 • heating
 • biobased economy

Cite this

Ellen, H. H., Verstappen-Boerekamp, J. A. M., & Kasper, G. J. (2010). Houtverbranding - Zonnepanelen - Frequentieregelaars - Hoogfrequente TL. Wageningen UR Livestock Research.
Ellen, H.H. ; Verstappen-Boerekamp, J.A.M. ; Kasper, G.J. / Houtverbranding - Zonnepanelen - Frequentieregelaars - Hoogfrequente TL. 2010. Wageningen UR Livestock Research.
@misc{f0a8d9617fd94de695c43b65fb2eeeac,
title = "Houtverbranding - Zonnepanelen - Frequentieregelaars - Hoogfrequente TL",
abstract = "Maatschap Klopman is een modern vleeskalverenbedrijf voor witvleesproductie met 1168 dierplaatsen. Bij de ontwikkeling is ingezet op groei, duurzaamheid, lage exploitatiekosten, efficiency en dierenwelzijn. Er is een landschapsplan gemaakt om het bedrijf optimaal in de omgeving in te passen. De kalveren hebben vloerverwarming en ruim 10{\%} meer ruimte dan wettelijk noodzakelijk is. In de ‘keuken’ wordt het voer geheel automatisch samengesteld en het doseren van de melk geschiedt geheel automatisch.",
keywords = "vleeskalveren, rundvee, rundveehouderij, zonne-energie, elektriciteit, hout, branders, verbranden, kachels, verwarming, biobased economy, veal calves, cattle, cattle husbandry, solar energy, electricity, wood, burners, burning, stoves, heating, biobased economy",
author = "H.H. Ellen and J.A.M. Verstappen-Boerekamp and G.J. Kasper",
year = "2010",
language = "Dutch",
publisher = "Wageningen UR Livestock Research",
type = "Other",

}

Ellen, HH, Verstappen-Boerekamp, JAM & Kasper, GJ 2010, Houtverbranding - Zonnepanelen - Frequentieregelaars - Hoogfrequente TL. Wageningen UR Livestock Research.

Houtverbranding - Zonnepanelen - Frequentieregelaars - Hoogfrequente TL. / Ellen, H.H.; Verstappen-Boerekamp, J.A.M.; Kasper, G.J.

Wageningen UR Livestock Research. 2010, .

Research output: Other contributionPamphlet

TY - GEN

T1 - Houtverbranding - Zonnepanelen - Frequentieregelaars - Hoogfrequente TL

AU - Ellen, H.H.

AU - Verstappen-Boerekamp, J.A.M.

AU - Kasper, G.J.

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Maatschap Klopman is een modern vleeskalverenbedrijf voor witvleesproductie met 1168 dierplaatsen. Bij de ontwikkeling is ingezet op groei, duurzaamheid, lage exploitatiekosten, efficiency en dierenwelzijn. Er is een landschapsplan gemaakt om het bedrijf optimaal in de omgeving in te passen. De kalveren hebben vloerverwarming en ruim 10% meer ruimte dan wettelijk noodzakelijk is. In de ‘keuken’ wordt het voer geheel automatisch samengesteld en het doseren van de melk geschiedt geheel automatisch.

AB - Maatschap Klopman is een modern vleeskalverenbedrijf voor witvleesproductie met 1168 dierplaatsen. Bij de ontwikkeling is ingezet op groei, duurzaamheid, lage exploitatiekosten, efficiency en dierenwelzijn. Er is een landschapsplan gemaakt om het bedrijf optimaal in de omgeving in te passen. De kalveren hebben vloerverwarming en ruim 10% meer ruimte dan wettelijk noodzakelijk is. In de ‘keuken’ wordt het voer geheel automatisch samengesteld en het doseren van de melk geschiedt geheel automatisch.

KW - vleeskalveren

KW - rundvee

KW - rundveehouderij

KW - zonne-energie

KW - elektriciteit

KW - hout

KW - branders

KW - verbranden

KW - kachels

KW - verwarming

KW - biobased economy

KW - veal calves

KW - cattle

KW - cattle husbandry

KW - solar energy

KW - electricity

KW - wood

KW - burners

KW - burning

KW - stoves

KW - heating

KW - biobased economy

M3 - Pamphlet

PB - Wageningen UR Livestock Research

ER -