Hooikoortsplant ambrosia na maaien

Research output: Non-textual formDigital or Visual ProductsOther research output

Abstract

De hooikoortsplant ambrosia breidt zich in Nederland uit. Deze film laat zien hoe de plant er uit ziet en hoe snel hij al weer uit kan lopen nadat de planten afgemaaid zijn. Waarnemingen van ambrosia kunnen doorgegeven worden op www.natuurkalender.nl. Op die site is ook veel informatie over Ambrosia te vinden. De actuele ontwikkelingen van ambrosia in Nederland kunnen ook gevolgd worden via www.natuurbericht.nl.
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherWageningen UR
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 2009

Keywords

  • ambrosia
  • pollen allergy

Cite this

van Vliet, A. J. H. (Author). (2009). Hooikoortsplant ambrosia na maaien. Digital or Visual Products, Wageningen: Wageningen UR. Retrieved from http://www.youtube.com/watch?v=zgFkIkyq-Gs
@misc{00a5451760e14beb96d8f80a3a73c9e7,
title = "Hooikoortsplant ambrosia na maaien",
abstract = "De hooikoortsplant ambrosia breidt zich in Nederland uit. Deze film laat zien hoe de plant er uit ziet en hoe snel hij al weer uit kan lopen nadat de planten afgemaaid zijn. Waarnemingen van ambrosia kunnen doorgegeven worden op www.natuurkalender.nl. Op die site is ook veel informatie over Ambrosia te vinden. De actuele ontwikkelingen van ambrosia in Nederland kunnen ook gevolgd worden via www.natuurbericht.nl.",
keywords = "ambrosia, hooikoorts, ambrosia, pollen allergy",
author = "{van Vliet}, A.J.H.",
year = "2009",
language = "Dutch",
publisher = "Wageningen UR",

}

van Vliet, AJH, Hooikoortsplant ambrosia na maaien, 2009, Digital or Visual Products, Wageningen UR, Wageningen.
Hooikoortsplant ambrosia na maaien. van Vliet, A.J.H. (Author). 2009. Wageningen : Wageningen UR.

Research output: Non-textual formDigital or Visual ProductsOther research output

TY - ADVS

T1 - Hooikoortsplant ambrosia na maaien

AU - van Vliet, A.J.H.

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - De hooikoortsplant ambrosia breidt zich in Nederland uit. Deze film laat zien hoe de plant er uit ziet en hoe snel hij al weer uit kan lopen nadat de planten afgemaaid zijn. Waarnemingen van ambrosia kunnen doorgegeven worden op www.natuurkalender.nl. Op die site is ook veel informatie over Ambrosia te vinden. De actuele ontwikkelingen van ambrosia in Nederland kunnen ook gevolgd worden via www.natuurbericht.nl.

AB - De hooikoortsplant ambrosia breidt zich in Nederland uit. Deze film laat zien hoe de plant er uit ziet en hoe snel hij al weer uit kan lopen nadat de planten afgemaaid zijn. Waarnemingen van ambrosia kunnen doorgegeven worden op www.natuurkalender.nl. Op die site is ook veel informatie over Ambrosia te vinden. De actuele ontwikkelingen van ambrosia in Nederland kunnen ook gevolgd worden via www.natuurbericht.nl.

KW - ambrosia

KW - hooikoorts

KW - ambrosia

KW - pollen allergy

M3 - Digital or Visual Products

PB - Wageningen UR

CY - Wageningen

ER -