Hoog Catharijne is een voedseltempel geworden

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Het idee van luisteren naar autoriteiten is een beetje uit de mode. Mensen laten hun gedrag inmiddels op een andere manier sturen’, zegt prof.dr.ir. Hans van Trijp. Voedingsgoeroes doen daar hun voordeel mee. Als voedingswetenschappers zeggen ‘dit advies is op basis van onderzoek niet te onderbouwen, dan vindt de consument dat het verhaal van de voedingsgoeroe eigenlijk even zwaar telt.
Original languageDutch
Pages (from-to)13-15
JournalSuiker in Perspectief
Issue numbereditie 33
Publication statusPublished - 2015

Cite this

@article{60346b0f9c9b496789146001455ad607,
title = "Hoog Catharijne is een voedseltempel geworden",
abstract = "Het idee van luisteren naar autoriteiten is een beetje uit de mode. Mensen laten hun gedrag inmiddels op een andere manier sturen’, zegt prof.dr.ir. Hans van Trijp. Voedingsgoeroes doen daar hun voordeel mee. Als voedingswetenschappers zeggen ‘dit advies is op basis van onderzoek niet te onderbouwen, dan vindt de consument dat het verhaal van de voedingsgoeroe eigenlijk even zwaar telt.",
author = "{van Trijp}, J.C.M.",
year = "2015",
language = "Dutch",
pages = "13--15",
journal = "Suiker in Perspectief",
number = "editie 33",

}

Hoog Catharijne is een voedseltempel geworden. / van Trijp, J.C.M.

In: Suiker in Perspectief, No. editie 33, 2015, p. 13-15.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Hoog Catharijne is een voedseltempel geworden

AU - van Trijp, J.C.M.

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Het idee van luisteren naar autoriteiten is een beetje uit de mode. Mensen laten hun gedrag inmiddels op een andere manier sturen’, zegt prof.dr.ir. Hans van Trijp. Voedingsgoeroes doen daar hun voordeel mee. Als voedingswetenschappers zeggen ‘dit advies is op basis van onderzoek niet te onderbouwen, dan vindt de consument dat het verhaal van de voedingsgoeroe eigenlijk even zwaar telt.

AB - Het idee van luisteren naar autoriteiten is een beetje uit de mode. Mensen laten hun gedrag inmiddels op een andere manier sturen’, zegt prof.dr.ir. Hans van Trijp. Voedingsgoeroes doen daar hun voordeel mee. Als voedingswetenschappers zeggen ‘dit advies is op basis van onderzoek niet te onderbouwen, dan vindt de consument dat het verhaal van de voedingsgoeroe eigenlijk even zwaar telt.

M3 - Article

SP - 13

EP - 15

JO - Suiker in Perspectief

JF - Suiker in Perspectief

IS - editie 33

ER -