Hoe smaakt het eten op Mars? | MENU VAN MORGEN

Research output: Non-textual formDigital or Visual Products

Abstract

Als het aan Elon Musk ligt, wonen er straks mensen op Mars. Maar wat gaan zij daar dan eten? Dit is waar dr. ir. Wieger Wamelink (Universiteit van Wageningen) in beeld komt: in zijn college hoor je hoe je eten verbouwt op Mars en krijg je zelfs iets te proeven van zo'n Mars-Menu.
Original languageEnglish
PublisherUniversiteit van Nederland
Media of outputFilm
Size17:44 min.
Publication statusPublished - 26 Feb 2018

Fingerprint

Mars

Cite this

Wamelink, G. W. W. (Author). (2018). Hoe smaakt het eten op Mars? | MENU VAN MORGEN. Digital or Visual Products, Universiteit van Nederland. Retrieved from https://www.youtube.com/watch?v=ueHD3h6lYKQ
@misc{58c2cd8a74aa4c759ef389e3943a5afa,
title = "Hoe smaakt het eten op Mars? | MENU VAN MORGEN",
abstract = "Als het aan Elon Musk ligt, wonen er straks mensen op Mars. Maar wat gaan zij daar dan eten? Dit is waar dr. ir. Wieger Wamelink (Universiteit van Wageningen) in beeld komt: in zijn college hoor je hoe je eten verbouwt op Mars en krijg je zelfs iets te proeven van zo'n Mars-Menu.",
author = "G.W.W. Wamelink",
year = "2018",
month = "2",
day = "26",
language = "English",
publisher = "Universiteit van Nederland",

}

Wamelink, GWW, Hoe smaakt het eten op Mars? | MENU VAN MORGEN, 2018, Digital or Visual Products, Universiteit van Nederland.
Hoe smaakt het eten op Mars? | MENU VAN MORGEN. Wamelink, G.W.W. (Author). 2018. Universiteit van Nederland.

Research output: Non-textual formDigital or Visual Products

TY - ADVS

T1 - Hoe smaakt het eten op Mars? | MENU VAN MORGEN

AU - Wamelink, G.W.W.

PY - 2018/2/26

Y1 - 2018/2/26

N2 - Als het aan Elon Musk ligt, wonen er straks mensen op Mars. Maar wat gaan zij daar dan eten? Dit is waar dr. ir. Wieger Wamelink (Universiteit van Wageningen) in beeld komt: in zijn college hoor je hoe je eten verbouwt op Mars en krijg je zelfs iets te proeven van zo'n Mars-Menu.

AB - Als het aan Elon Musk ligt, wonen er straks mensen op Mars. Maar wat gaan zij daar dan eten? Dit is waar dr. ir. Wieger Wamelink (Universiteit van Wageningen) in beeld komt: in zijn college hoor je hoe je eten verbouwt op Mars en krijg je zelfs iets te proeven van zo'n Mars-Menu.

M3 - Digital or Visual Products

PB - Universiteit van Nederland

ER -