Hoe gebruikt de consument het etiket?

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

Abstract

Een belangrijke taak van het etiket is om een onweerstaanbaar verleidende kracht te hebben op de consument en het product te onderscheiden van de concurrent. Begrijpt de consument de informatie op het etiket wel? Onderzoeker Ellen van Kleef legt het ons uit. “Het ontleden en begrijpen van informatie vereist tijd, motivatie en specialistische kennis bij de consument. Die dingen ontbreken meestal.”
Original languageEnglish
PublisherNederland Voedselland
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 17 Jan 2017

Cite this

@misc{08391c28b60a4fb1887e2cb9573732bf,
title = "Hoe gebruikt de consument het etiket?",
abstract = "Een belangrijke taak van het etiket is om een onweerstaanbaar verleidende kracht te hebben op de consument en het product te onderscheiden van de concurrent. Begrijpt de consument de informatie op het etiket wel? Onderzoeker Ellen van Kleef legt het ons uit. “Het ontleden en begrijpen van informatie vereist tijd, motivatie en specialistische kennis bij de consument. Die dingen ontbreken meestal.”",
author = "{van Kleef}, E.",
year = "2017",
month = "1",
day = "17",
language = "English",
publisher = "Nederland Voedselland",

}

van Kleef, E, Hoe gebruikt de consument het etiket?, 2017, Web publication/site, Nederland Voedselland.
Hoe gebruikt de consument het etiket? van Kleef, E. (Author). 2017. Nederland Voedselland.

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

TY - ADVS

T1 - Hoe gebruikt de consument het etiket?

AU - van Kleef, E.

PY - 2017/1/17

Y1 - 2017/1/17

N2 - Een belangrijke taak van het etiket is om een onweerstaanbaar verleidende kracht te hebben op de consument en het product te onderscheiden van de concurrent. Begrijpt de consument de informatie op het etiket wel? Onderzoeker Ellen van Kleef legt het ons uit. “Het ontleden en begrijpen van informatie vereist tijd, motivatie en specialistische kennis bij de consument. Die dingen ontbreken meestal.”

AB - Een belangrijke taak van het etiket is om een onweerstaanbaar verleidende kracht te hebben op de consument en het product te onderscheiden van de concurrent. Begrijpt de consument de informatie op het etiket wel? Onderzoeker Ellen van Kleef legt het ons uit. “Het ontleden en begrijpen van informatie vereist tijd, motivatie en specialistische kennis bij de consument. Die dingen ontbreken meestal.”

M3 - Web publication/site

PB - Nederland Voedselland

ER -