Hoe effectief zijn uw voedselveiligheidssystemen? (2)

P.A. Luning, L. Jacxsens, K.K. Kirezieva, F. Devlieghere, M. Uyttendaele, T. van Boekel

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Binnen het Europees project PathogenCombat is het diagnose instrument ontwikkeld. Hiermee krijgt de voedingsmiddelenproducent een indruk van het risiconiveau van de context waarin zijn voedselveiligheidssysteem opereert. Daarnaast geeft het inzicht in het prestatieniveau van zowel het systeem zelf als van de microbiële output van het systeem.
Original languageDutch
Pages (from-to)16-19
JournalVoedingsmiddelentechnologie
Volume44
Issue number1/2
Publication statusPublished - 2011

Keywords

  • food safety
  • food hygiene
  • risk assessment
  • risk reduction
  • sampling
  • food microbiology
  • diagnostic techniques
  • quality management

Cite this

Luning, P. A., Jacxsens, L., Kirezieva, K. K., Devlieghere, F., Uyttendaele, M., & van Boekel, T. (2011). Hoe effectief zijn uw voedselveiligheidssystemen? (2). Voedingsmiddelentechnologie, 44(1/2), 16-19.
Luning, P.A. ; Jacxsens, L. ; Kirezieva, K.K. ; Devlieghere, F. ; Uyttendaele, M. ; van Boekel, T. / Hoe effectief zijn uw voedselveiligheidssystemen? (2). In: Voedingsmiddelentechnologie. 2011 ; Vol. 44, No. 1/2. pp. 16-19.
@article{57eefe448ead426b89623a9ec956e44c,
title = "Hoe effectief zijn uw voedselveiligheidssystemen? (2)",
abstract = "Binnen het Europees project PathogenCombat is het diagnose instrument ontwikkeld. Hiermee krijgt de voedingsmiddelenproducent een indruk van het risiconiveau van de context waarin zijn voedselveiligheidssysteem opereert. Daarnaast geeft het inzicht in het prestatieniveau van zowel het systeem zelf als van de microbi{\"e}le output van het systeem.",
keywords = "voedselveiligheid, voedselhygi{\"e}ne, risicoschatting, risicovermindering, bemonsteren, voedselmicrobiologie, diagnostische technieken, kwaliteitszorg, food safety, food hygiene, risk assessment, risk reduction, sampling, food microbiology, diagnostic techniques, quality management",
author = "P.A. Luning and L. Jacxsens and K.K. Kirezieva and F. Devlieghere and M. Uyttendaele and {van Boekel}, T.",
year = "2011",
language = "Dutch",
volume = "44",
pages = "16--19",
journal = "Voedingsmiddelentechnologie",
issn = "0042-7934",
number = "1/2",

}

Luning, PA, Jacxsens, L, Kirezieva, KK, Devlieghere, F, Uyttendaele, M & van Boekel, T 2011, 'Hoe effectief zijn uw voedselveiligheidssystemen? (2)' Voedingsmiddelentechnologie, vol. 44, no. 1/2, pp. 16-19.

Hoe effectief zijn uw voedselveiligheidssystemen? (2). / Luning, P.A.; Jacxsens, L.; Kirezieva, K.K.; Devlieghere, F.; Uyttendaele, M.; van Boekel, T.

In: Voedingsmiddelentechnologie, Vol. 44, No. 1/2, 2011, p. 16-19.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Hoe effectief zijn uw voedselveiligheidssystemen? (2)

AU - Luning, P.A.

AU - Jacxsens, L.

AU - Kirezieva, K.K.

AU - Devlieghere, F.

AU - Uyttendaele, M.

AU - van Boekel, T.

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Binnen het Europees project PathogenCombat is het diagnose instrument ontwikkeld. Hiermee krijgt de voedingsmiddelenproducent een indruk van het risiconiveau van de context waarin zijn voedselveiligheidssysteem opereert. Daarnaast geeft het inzicht in het prestatieniveau van zowel het systeem zelf als van de microbiële output van het systeem.

AB - Binnen het Europees project PathogenCombat is het diagnose instrument ontwikkeld. Hiermee krijgt de voedingsmiddelenproducent een indruk van het risiconiveau van de context waarin zijn voedselveiligheidssysteem opereert. Daarnaast geeft het inzicht in het prestatieniveau van zowel het systeem zelf als van de microbiële output van het systeem.

KW - voedselveiligheid

KW - voedselhygiëne

KW - risicoschatting

KW - risicovermindering

KW - bemonsteren

KW - voedselmicrobiologie

KW - diagnostische technieken

KW - kwaliteitszorg

KW - food safety

KW - food hygiene

KW - risk assessment

KW - risk reduction

KW - sampling

KW - food microbiology

KW - diagnostic techniques

KW - quality management

M3 - Article

VL - 44

SP - 16

EP - 19

JO - Voedingsmiddelentechnologie

JF - Voedingsmiddelentechnologie

SN - 0042-7934

IS - 1/2

ER -

Luning PA, Jacxsens L, Kirezieva KK, Devlieghere F, Uyttendaele M, van Boekel T. Hoe effectief zijn uw voedselveiligheidssystemen? (2). Voedingsmiddelentechnologie. 2011;44(1/2):16-19.