Het Landschap & de Stad; duurzaamheid, schoonheid, veerkracht

J.A. Lörzing (Editor), P.A. Roncken (Editor), J. van IJzendoorn (Editor), H. van Dorth (Editor), K. de Ruiter (Editor)

Research output: Book/ReportBook editingProfessional

Abstract

Van juni tot september 2011 vindt de tweede editie van de Internationale Triënnale Apeldoorn plaats. Het gaat opnieuw een manifestatie worden waarin zowel tuin- en landschapsarchitectuur als kunst en cultuur centraal zullen staan. Het doel van dit bidbook is om alle potentieel medewerkende partijen - als partners, sponsors en toeleveranciers van producten en diensten - enthousiast te maken. In dit bidbook wordt de gekozen thematiek van de tweede editie Het Landschap & De Stad verantwoord en wordt een overzicht geboden van het programma dat de Stichting Triënnale voor ogen staat.
Original languageDutch
Place of PublicationApeldoorn
PublisherStichting Triënnale 2011
Number of pages58
Publication statusPublished - 2009

Keywords

  • landscape architecture
  • exhibitions
  • veluwe

Cite this

Lörzing, J. A., Roncken, P. A., van IJzendoorn, J., van Dorth, H., & de Ruiter, K. (Eds.) (2009). Het Landschap & de Stad; duurzaamheid, schoonheid, veerkracht. Apeldoorn: Stichting Triënnale 2011.
Lörzing, J.A. (Editor) ; Roncken, P.A. (Editor) ; van IJzendoorn, J. (Editor) ; van Dorth, H. (Editor) ; de Ruiter, K. (Editor). / Het Landschap & de Stad; duurzaamheid, schoonheid, veerkracht. Apeldoorn : Stichting Triënnale 2011, 2009. 58 p.
@book{8c75f44d8c524bd78c1f2ebb31295d40,
title = "Het Landschap & de Stad; duurzaamheid, schoonheid, veerkracht",
abstract = "Van juni tot september 2011 vindt de tweede editie van de Internationale Tri{\"e}nnale Apeldoorn plaats. Het gaat opnieuw een manifestatie worden waarin zowel tuin- en landschapsarchitectuur als kunst en cultuur centraal zullen staan. Het doel van dit bidbook is om alle potentieel medewerkende partijen - als partners, sponsors en toeleveranciers van producten en diensten - enthousiast te maken. In dit bidbook wordt de gekozen thematiek van de tweede editie Het Landschap & De Stad verantwoord en wordt een overzicht geboden van het programma dat de Stichting Tri{\"e}nnale voor ogen staat.",
keywords = "landschapsarchitectuur, tentoonstellingen, veluwe, landscape architecture, exhibitions, veluwe",
editor = "J.A. L{\"o}rzing and P.A. Roncken and {van IJzendoorn}, J. and {van Dorth}, H. and {de Ruiter}, K.",
year = "2009",
language = "Dutch",
publisher = "Stichting Tri{\"e}nnale 2011",

}

Lörzing, JA, Roncken, PA, van IJzendoorn, J, van Dorth, H & de Ruiter, K (eds) 2009, Het Landschap & de Stad; duurzaamheid, schoonheid, veerkracht. Stichting Triënnale 2011, Apeldoorn.

Het Landschap & de Stad; duurzaamheid, schoonheid, veerkracht. / Lörzing, J.A. (Editor); Roncken, P.A. (Editor); van IJzendoorn, J. (Editor); van Dorth, H. (Editor); de Ruiter, K. (Editor).

Apeldoorn : Stichting Triënnale 2011, 2009. 58 p.

Research output: Book/ReportBook editingProfessional

TY - BOOK

T1 - Het Landschap & de Stad; duurzaamheid, schoonheid, veerkracht

A2 - Lörzing, J.A.

A2 - Roncken, P.A.

A2 - van IJzendoorn, J.

A2 - van Dorth, H.

A2 - de Ruiter, K.

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Van juni tot september 2011 vindt de tweede editie van de Internationale Triënnale Apeldoorn plaats. Het gaat opnieuw een manifestatie worden waarin zowel tuin- en landschapsarchitectuur als kunst en cultuur centraal zullen staan. Het doel van dit bidbook is om alle potentieel medewerkende partijen - als partners, sponsors en toeleveranciers van producten en diensten - enthousiast te maken. In dit bidbook wordt de gekozen thematiek van de tweede editie Het Landschap & De Stad verantwoord en wordt een overzicht geboden van het programma dat de Stichting Triënnale voor ogen staat.

AB - Van juni tot september 2011 vindt de tweede editie van de Internationale Triënnale Apeldoorn plaats. Het gaat opnieuw een manifestatie worden waarin zowel tuin- en landschapsarchitectuur als kunst en cultuur centraal zullen staan. Het doel van dit bidbook is om alle potentieel medewerkende partijen - als partners, sponsors en toeleveranciers van producten en diensten - enthousiast te maken. In dit bidbook wordt de gekozen thematiek van de tweede editie Het Landschap & De Stad verantwoord en wordt een overzicht geboden van het programma dat de Stichting Triënnale voor ogen staat.

KW - landschapsarchitectuur

KW - tentoonstellingen

KW - veluwe

KW - landscape architecture

KW - exhibitions

KW - veluwe

M3 - Book editing

BT - Het Landschap & de Stad; duurzaamheid, schoonheid, veerkracht

PB - Stichting Triënnale 2011

CY - Apeldoorn

ER -

Lörzing JA, (ed.), Roncken PA, (ed.), van IJzendoorn J, (ed.), van Dorth H, (ed.), de Ruiter K, (ed.). Het Landschap & de Stad; duurzaamheid, schoonheid, veerkracht. Apeldoorn: Stichting Triënnale 2011, 2009. 58 p.