Het kleine-boeren vraagstuk op de zandgronden : een economisch-sociografisch onderzoek van het Landbouw-Economisch Instituut

A. Maris, C.D. Scheer

Research output: Book/ReportReportProfessional

LanguageDutch
Place of PublicationAssen
PublisherVan Gorcum
Number of pages254
Publication statusPublished - 1951

Publication series

NamePractische onderzoekingen op sociaal-economisch en planologisch gebied
Name[Rapport / Landbouw Economisch Instituut
No.145]

Keywords

  • farmers
  • netherlands
  • sandy soils
  • social classes

Cite this

Maris, A., & Scheer, C. D. (1951). Het kleine-boeren vraagstuk op de zandgronden : een economisch-sociografisch onderzoek van het Landbouw-Economisch Instituut. (Practische onderzoekingen op sociaal-economisch en planologisch gebied), ([Rapport / Landbouw Economisch Instituut; No. 145]). Assen: Van Gorcum.
Maris, A. ; Scheer, C.D. / Het kleine-boeren vraagstuk op de zandgronden : een economisch-sociografisch onderzoek van het Landbouw-Economisch Instituut. Assen : Van Gorcum, 1951. 254 p. (Practische onderzoekingen op sociaal-economisch en planologisch gebied). ([Rapport / Landbouw Economisch Instituut; 145]).
@book{ff9becee44a14d68a9ad377846a3f70f,
title = "Het kleine-boeren vraagstuk op de zandgronden : een economisch-sociografisch onderzoek van het Landbouw-Economisch Instituut",
keywords = "boeren, nederland, zandgronden, sociale klassen, farmers, netherlands, sandy soils, social classes",
author = "A. Maris and C.D. Scheer",
year = "1951",
language = "Dutch",
series = "Practische onderzoekingen op sociaal-economisch en planologisch gebied",
publisher = "Van Gorcum",
address = "Netherlands",

}

Maris, A & Scheer, CD 1951, Het kleine-boeren vraagstuk op de zandgronden : een economisch-sociografisch onderzoek van het Landbouw-Economisch Instituut. Practische onderzoekingen op sociaal-economisch en planologisch gebied, [Rapport / Landbouw Economisch Instituut, no. 145], Van Gorcum, Assen.

Het kleine-boeren vraagstuk op de zandgronden : een economisch-sociografisch onderzoek van het Landbouw-Economisch Instituut. / Maris, A.; Scheer, C.D.

Assen : Van Gorcum, 1951. 254 p. (Practische onderzoekingen op sociaal-economisch en planologisch gebied), ([Rapport / Landbouw Economisch Instituut; No. 145]).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Het kleine-boeren vraagstuk op de zandgronden : een economisch-sociografisch onderzoek van het Landbouw-Economisch Instituut

AU - Maris, A.

AU - Scheer, C.D.

PY - 1951

Y1 - 1951

KW - boeren

KW - nederland

KW - zandgronden

KW - sociale klassen

KW - farmers

KW - netherlands

KW - sandy soils

KW - social classes

M3 - Report

T3 - Practische onderzoekingen op sociaal-economisch en planologisch gebied

BT - Het kleine-boeren vraagstuk op de zandgronden : een economisch-sociografisch onderzoek van het Landbouw-Economisch Instituut

PB - Van Gorcum

CY - Assen

ER -

Maris A, Scheer CD. Het kleine-boeren vraagstuk op de zandgronden : een economisch-sociografisch onderzoek van het Landbouw-Economisch Instituut. Assen: Van Gorcum, 1951. 254 p. (Practische onderzoekingen op sociaal-economisch en planologisch gebied). ([Rapport / Landbouw Economisch Instituut; 145]).