Het effect van het lysine/eiwit gehalte in het voer voor lacterende zeugen op de prestaties van de zeugen en hun biggen

H. Everts, J.G. Plagge, L.B.J. Sebek

  Research output: Book/ReportBookProfessional

  Original languageUndefined/Unknown
  Place of PublicationRosmalen
  PublisherProefstation voor de Varkenshouderij
  Number of pages32
  Publication statusPublished - 1991

  Publication series

  NameProefverslag / Proefstation voor de Varkenshouderij
  No.P1.67
  ISSN (Print)0922-8586

  Cite this

  Everts, H., Plagge, J. G., & Sebek, L. B. J. (1991). Het effect van het lysine/eiwit gehalte in het voer voor lacterende zeugen op de prestaties van de zeugen en hun biggen. (Proefverslag / Proefstation voor de Varkenshouderij; No. P1.67). Rosmalen: Proefstation voor de Varkenshouderij.
  Everts, H. ; Plagge, J.G. ; Sebek, L.B.J. / Het effect van het lysine/eiwit gehalte in het voer voor lacterende zeugen op de prestaties van de zeugen en hun biggen. Rosmalen : Proefstation voor de Varkenshouderij, 1991. 32 p. (Proefverslag / Proefstation voor de Varkenshouderij; P1.67).
  @book{23517d2833a74cfeacf3ea806ea2f56f,
  title = "Het effect van het lysine/eiwit gehalte in het voer voor lacterende zeugen op de prestaties van de zeugen en hun biggen",
  author = "H. Everts and J.G. Plagge and L.B.J. Sebek",
  year = "1991",
  language = "Undefined/Unknown",
  series = "Proefverslag / Proefstation voor de Varkenshouderij",
  publisher = "Proefstation voor de Varkenshouderij",
  number = "P1.67",

  }

  Everts, H, Plagge, JG & Sebek, LBJ 1991, Het effect van het lysine/eiwit gehalte in het voer voor lacterende zeugen op de prestaties van de zeugen en hun biggen. Proefverslag / Proefstation voor de Varkenshouderij, no. P1.67, Proefstation voor de Varkenshouderij, Rosmalen.

  Het effect van het lysine/eiwit gehalte in het voer voor lacterende zeugen op de prestaties van de zeugen en hun biggen. / Everts, H.; Plagge, J.G.; Sebek, L.B.J.

  Rosmalen : Proefstation voor de Varkenshouderij, 1991. 32 p. (Proefverslag / Proefstation voor de Varkenshouderij; No. P1.67).

  Research output: Book/ReportBookProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Het effect van het lysine/eiwit gehalte in het voer voor lacterende zeugen op de prestaties van de zeugen en hun biggen

  AU - Everts, H.

  AU - Plagge, J.G.

  AU - Sebek, L.B.J.

  PY - 1991

  Y1 - 1991

  M3 - Book

  T3 - Proefverslag / Proefstation voor de Varkenshouderij

  BT - Het effect van het lysine/eiwit gehalte in het voer voor lacterende zeugen op de prestaties van de zeugen en hun biggen

  PB - Proefstation voor de Varkenshouderij

  CY - Rosmalen

  ER -

  Everts H, Plagge JG, Sebek LBJ. Het effect van het lysine/eiwit gehalte in het voer voor lacterende zeugen op de prestaties van de zeugen en hun biggen. Rosmalen: Proefstation voor de Varkenshouderij, 1991. 32 p. (Proefverslag / Proefstation voor de Varkenshouderij; P1.67).