Het biodiversiteitsbeleid in Nederland werkt : achtergronddocument bij Balans van de leefomgeving

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Dit WOt-werkdocument beschrijft materiaal en methoden van de resultaten uit de beleidsstudie en bevat uitgebreide achtergrondinformatie, theorie en uitleg dan het PBLachtergronddocument van de Balans van de Leefomgeving. Het doel van dit aanvullende WOt-werkdocument is de kwaliteitsborging van de door de WOT Natuur & Milieu, onderdeel van Wageningen UR ingebrachte onderdelen van de volgende drie PBL-documenten: •¿De Balans van de Leefomgeving (hoofdstuk 6: Biodiversiteit); •¿Evaluatie biodiversiteitdoelstelling 2010, achtergronddocument bij de Balans van de Leefomgeving 2010 (hoofdstuk 2: Biodiversiteit in Nederland); •¿Breaking boundaries for biodiversity. Expanding the policy agenda to halt biodiversity loss.
LanguageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherWettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu
Number of pages276
Publication statusPublished - 2011

Publication series

NameWOt-werkdocument
PublisherWettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu
No.225

Keywords

  • biodiversity
  • ecosystems
  • land use
  • species
  • nature conservation policy

Cite this

Sanders, M. E., & Gerritsen, A. L. (2011). Het biodiversiteitsbeleid in Nederland werkt : achtergronddocument bij Balans van de leefomgeving. (WOt-werkdocument; No. 225). Wageningen: Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu.
Sanders, M.E. ; Gerritsen, A.L. / Het biodiversiteitsbeleid in Nederland werkt : achtergronddocument bij Balans van de leefomgeving. Wageningen : Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu, 2011. 276 p. (WOt-werkdocument; 225).
@book{a6ea71206a1249659e71fea38443156f,
title = "Het biodiversiteitsbeleid in Nederland werkt : achtergronddocument bij Balans van de leefomgeving",
abstract = "Dit WOt-werkdocument beschrijft materiaal en methoden van de resultaten uit de beleidsstudie en bevat uitgebreide achtergrondinformatie, theorie en uitleg dan het PBLachtergronddocument van de Balans van de Leefomgeving. Het doel van dit aanvullende WOt-werkdocument is de kwaliteitsborging van de door de WOT Natuur & Milieu, onderdeel van Wageningen UR ingebrachte onderdelen van de volgende drie PBL-documenten: •¿De Balans van de Leefomgeving (hoofdstuk 6: Biodiversiteit); •¿Evaluatie biodiversiteitdoelstelling 2010, achtergronddocument bij de Balans van de Leefomgeving 2010 (hoofdstuk 2: Biodiversiteit in Nederland); •¿Breaking boundaries for biodiversity. Expanding the policy agenda to halt biodiversity loss.",
keywords = "biodiversiteit, ecosystemen, landgebruik, soorten, natuurbeleid, biodiversity, ecosystems, land use, species, nature conservation policy",
author = "M.E. Sanders and A.L. Gerritsen",
year = "2011",
language = "Dutch",
series = "WOt-werkdocument",
publisher = "Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu",
number = "225",

}

Sanders, ME & Gerritsen, AL 2011, Het biodiversiteitsbeleid in Nederland werkt : achtergronddocument bij Balans van de leefomgeving. WOt-werkdocument, no. 225, Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu, Wageningen.

Het biodiversiteitsbeleid in Nederland werkt : achtergronddocument bij Balans van de leefomgeving. / Sanders, M.E.; Gerritsen, A.L.

Wageningen : Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu, 2011. 276 p. (WOt-werkdocument; No. 225).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Het biodiversiteitsbeleid in Nederland werkt : achtergronddocument bij Balans van de leefomgeving

AU - Sanders, M.E.

AU - Gerritsen, A.L.

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Dit WOt-werkdocument beschrijft materiaal en methoden van de resultaten uit de beleidsstudie en bevat uitgebreide achtergrondinformatie, theorie en uitleg dan het PBLachtergronddocument van de Balans van de Leefomgeving. Het doel van dit aanvullende WOt-werkdocument is de kwaliteitsborging van de door de WOT Natuur & Milieu, onderdeel van Wageningen UR ingebrachte onderdelen van de volgende drie PBL-documenten: •¿De Balans van de Leefomgeving (hoofdstuk 6: Biodiversiteit); •¿Evaluatie biodiversiteitdoelstelling 2010, achtergronddocument bij de Balans van de Leefomgeving 2010 (hoofdstuk 2: Biodiversiteit in Nederland); •¿Breaking boundaries for biodiversity. Expanding the policy agenda to halt biodiversity loss.

AB - Dit WOt-werkdocument beschrijft materiaal en methoden van de resultaten uit de beleidsstudie en bevat uitgebreide achtergrondinformatie, theorie en uitleg dan het PBLachtergronddocument van de Balans van de Leefomgeving. Het doel van dit aanvullende WOt-werkdocument is de kwaliteitsborging van de door de WOT Natuur & Milieu, onderdeel van Wageningen UR ingebrachte onderdelen van de volgende drie PBL-documenten: •¿De Balans van de Leefomgeving (hoofdstuk 6: Biodiversiteit); •¿Evaluatie biodiversiteitdoelstelling 2010, achtergronddocument bij de Balans van de Leefomgeving 2010 (hoofdstuk 2: Biodiversiteit in Nederland); •¿Breaking boundaries for biodiversity. Expanding the policy agenda to halt biodiversity loss.

KW - biodiversiteit

KW - ecosystemen

KW - landgebruik

KW - soorten

KW - natuurbeleid

KW - biodiversity

KW - ecosystems

KW - land use

KW - species

KW - nature conservation policy

M3 - Report

T3 - WOt-werkdocument

BT - Het biodiversiteitsbeleid in Nederland werkt : achtergronddocument bij Balans van de leefomgeving

PB - Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu

CY - Wageningen

ER -

Sanders ME, Gerritsen AL. Het biodiversiteitsbeleid in Nederland werkt : achtergronddocument bij Balans van de leefomgeving. Wageningen: Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu, 2011. 276 p. (WOt-werkdocument; 225).