Groentjes: 24 uur kamperen bij de boer

E.J. Bos (Performer)

Research output: Non-textual formDigital or Visual ProductsOther research output

Abstract

De online serie 'Groentjes' volgt mensen die voor het eerst kennismaken met recreëren in het groen. Deze zogenaamde groentjes op natuurgebied laten zich verrassen door alle groene mogelijkheden. In de serie ziet u hoe verrast en vooral enthousiast mensen zijn over de mogelijkheden van recreëren in het groen. Dit enthousiasme biedt mogelijkheden voor u als ondernemer. Bijvoorbeeld voor boerenbedrijven en agrarische ondernemers die willen verbreden en de combinatie zoeken met recreatie.
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherWageningen Economic Research
Media of outputOnline
Size6:39 min.
Publication statusPublished - 2017

Cite this

Bos, E. J. (Performer). (2017). Groentjes: 24 uur kamperen bij de boer. Digital or Visual Products, Wageningen: Wageningen Economic Research. Retrieved from http://edepot.wur.nl/424279
Bos, E.J. (Performer). / Groentjes: 24 uur kamperen bij de boer. [Digital or Visual Products].
@misc{f3a638d6b93e4a3bb70a8bdf1faa2f1d,
title = "Groentjes: 24 uur kamperen bij de boer",
abstract = "De online serie 'Groentjes' volgt mensen die voor het eerst kennismaken met recre{\"e}ren in het groen. Deze zogenaamde groentjes op natuurgebied laten zich verrassen door alle groene mogelijkheden. In de serie ziet u hoe verrast en vooral enthousiast mensen zijn over de mogelijkheden van recre{\"e}ren in het groen. Dit enthousiasme biedt mogelijkheden voor u als ondernemer. Bijvoorbeeld voor boerenbedrijven en agrarische ondernemers die willen verbreden en de combinatie zoeken met recreatie.",
author = "E.J. Bos",
year = "2017",
language = "Dutch",
publisher = "Wageningen Economic Research",

}

Bos, EJ, Groentjes: 24 uur kamperen bij de boer, 2017, Digital or Visual Products, Wageningen Economic Research, Wageningen.
Groentjes: 24 uur kamperen bij de boer. Bos, E.J. (Performer). 2017. Wageningen : Wageningen Economic Research.

Research output: Non-textual formDigital or Visual ProductsOther research output

TY - ADVS

T1 - Groentjes: 24 uur kamperen bij de boer

A2 - Bos, E.J.

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - De online serie 'Groentjes' volgt mensen die voor het eerst kennismaken met recreëren in het groen. Deze zogenaamde groentjes op natuurgebied laten zich verrassen door alle groene mogelijkheden. In de serie ziet u hoe verrast en vooral enthousiast mensen zijn over de mogelijkheden van recreëren in het groen. Dit enthousiasme biedt mogelijkheden voor u als ondernemer. Bijvoorbeeld voor boerenbedrijven en agrarische ondernemers die willen verbreden en de combinatie zoeken met recreatie.

AB - De online serie 'Groentjes' volgt mensen die voor het eerst kennismaken met recreëren in het groen. Deze zogenaamde groentjes op natuurgebied laten zich verrassen door alle groene mogelijkheden. In de serie ziet u hoe verrast en vooral enthousiast mensen zijn over de mogelijkheden van recreëren in het groen. Dit enthousiasme biedt mogelijkheden voor u als ondernemer. Bijvoorbeeld voor boerenbedrijven en agrarische ondernemers die willen verbreden en de combinatie zoeken met recreatie.

M3 - Digital or Visual Products

PB - Wageningen Economic Research

CY - Wageningen

ER -

Bos EJ (Performer). Groentjes: 24 uur kamperen bij de boer Wageningen: Wageningen Economic Research. 2017.