Groen en werken

de meerwaarde van groen voor het welbevinden in de werkomgeving samengevat

  Research output: Other contributionPamphlet

  Abstract

  Groen in en rondom kantoren en andere werkplekken is goed voor het klimaat in en buiten het kantoor en heeft een positief effect op de gezondheid en het algehele welbevinden van medewerkers en bezoekers. Het draagt bij aan concentratie, stressreductie en hogere arbeidsproductiviteit van medewerkers. Dit document biedt meer inzicht in de voordelen van groen in relatie tot werken en welbevinden, inclusief verwijzingen naar de wetenschappelijke onderbouwing. Het document sluit af met tips die helpen om groen succesvol en volwaardig toe te passen.
  Original languageDutch
  Number of pages6
  Publication statusPublished - 2017

  Keywords

  • labour
  • work
  • work stress
  • offices
  • plantations
  • gardens
  • well-being
  • climate
  • health

  Cite this

  @misc{808c008bf82849fe9911afd9a4669920,
  title = "Groen en werken: de meerwaarde van groen voor het welbevinden in de werkomgeving samengevat",
  abstract = "Groen in en rondom kantoren en andere werkplekken is goed voor het klimaat in en buiten het kantoor en heeft een positief effect op de gezondheid en het algehele welbevinden van medewerkers en bezoekers. Het draagt bij aan concentratie, stressreductie en hogere arbeidsproductiviteit van medewerkers. Dit document biedt meer inzicht in de voordelen van groen in relatie tot werken en welbevinden, inclusief verwijzingen naar de wetenschappelijke onderbouwing. Het document sluit af met tips die helpen om groen succesvol en volwaardig toe te passen.",
  keywords = "arbeid (werk), werk, werk stress, kantoren, beplantingen, tuinen, welzijn, klimaat, gezondheid, labour, work, work stress, offices, plantations, gardens, well-being, climate, health",
  author = "J.H. Spijker",
  year = "2017",
  language = "Dutch",
  type = "Other",

  }

  Groen en werken : de meerwaarde van groen voor het welbevinden in de werkomgeving samengevat. / Spijker, J.H.

  6 p. 2017, factsheet.

  Research output: Other contributionPamphlet

  TY - GEN

  T1 - Groen en werken

  T2 - de meerwaarde van groen voor het welbevinden in de werkomgeving samengevat

  AU - Spijker, J.H.

  PY - 2017

  Y1 - 2017

  N2 - Groen in en rondom kantoren en andere werkplekken is goed voor het klimaat in en buiten het kantoor en heeft een positief effect op de gezondheid en het algehele welbevinden van medewerkers en bezoekers. Het draagt bij aan concentratie, stressreductie en hogere arbeidsproductiviteit van medewerkers. Dit document biedt meer inzicht in de voordelen van groen in relatie tot werken en welbevinden, inclusief verwijzingen naar de wetenschappelijke onderbouwing. Het document sluit af met tips die helpen om groen succesvol en volwaardig toe te passen.

  AB - Groen in en rondom kantoren en andere werkplekken is goed voor het klimaat in en buiten het kantoor en heeft een positief effect op de gezondheid en het algehele welbevinden van medewerkers en bezoekers. Het draagt bij aan concentratie, stressreductie en hogere arbeidsproductiviteit van medewerkers. Dit document biedt meer inzicht in de voordelen van groen in relatie tot werken en welbevinden, inclusief verwijzingen naar de wetenschappelijke onderbouwing. Het document sluit af met tips die helpen om groen succesvol en volwaardig toe te passen.

  KW - arbeid (werk)

  KW - werk

  KW - werk stress

  KW - kantoren

  KW - beplantingen

  KW - tuinen

  KW - welzijn

  KW - klimaat

  KW - gezondheid

  KW - labour

  KW - work

  KW - work stress

  KW - offices

  KW - plantations

  KW - gardens

  KW - well-being

  KW - climate

  KW - health

  M3 - Pamphlet

  ER -