Gebruikershandleiding Audittrail Natura 2000

M.E.A. Broekmeyer, H.P.J. Huiskes, S.M. Hennekens, A. de Jong, M.H. Storm, B. Vanmeulebrouk

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Dit document is de gebruikershandleiding van de Audittrail Natura 2000. Deze audittrail is een applicatie die ontwikkeld is door Alterra in opdracht van de Programmadirectie Natura 2000 van het ministerie van EL&I. De audittrail ontsluit een groot aantal bestanden (documenten en GIS-kaarten) die zijn opgesteld gedurende het traject van opstellen aanwijzingsbesluiten Natura 2000. De audittrail vervult in die zin een archieffunctie. Met het instrument kunnen medewerkers van het ministerie van EL&I deze bestanden raadplegen in geval van bijvoorbeeld Kamervragen of het beantwoorden van zienswijzen. De applicatie kan worden geraadpleegd via internet maar is niet openbaar toegankelijk. Het beheer en onderhoud vindt plaats bij Alterra.
LanguageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherWettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu
Number of pages34
Publication statusPublished - 2012

Publication series

NameWOt-werkdocument
PublisherWettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu
No.301

Keywords

  • natura 2000
  • nature conservation
  • decision making
  • databases

Cite this

Broekmeyer, M. E. A., Huiskes, H. P. J., Hennekens, S. M., de Jong, A., Storm, M. H., & Vanmeulebrouk, B. (2012). Gebruikershandleiding Audittrail Natura 2000. (WOt-werkdocument; No. 301). Wageningen: Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu.
Broekmeyer, M.E.A. ; Huiskes, H.P.J. ; Hennekens, S.M. ; de Jong, A. ; Storm, M.H. ; Vanmeulebrouk, B. / Gebruikershandleiding Audittrail Natura 2000. Wageningen : Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu, 2012. 34 p. (WOt-werkdocument; 301).
@book{7ca1624b301b4fe78fa1099a62f4dc9b,
title = "Gebruikershandleiding Audittrail Natura 2000",
abstract = "Dit document is de gebruikershandleiding van de Audittrail Natura 2000. Deze audittrail is een applicatie die ontwikkeld is door Alterra in opdracht van de Programmadirectie Natura 2000 van het ministerie van EL&I. De audittrail ontsluit een groot aantal bestanden (documenten en GIS-kaarten) die zijn opgesteld gedurende het traject van opstellen aanwijzingsbesluiten Natura 2000. De audittrail vervult in die zin een archieffunctie. Met het instrument kunnen medewerkers van het ministerie van EL&I deze bestanden raadplegen in geval van bijvoorbeeld Kamervragen of het beantwoorden van zienswijzen. De applicatie kan worden geraadpleegd via internet maar is niet openbaar toegankelijk. Het beheer en onderhoud vindt plaats bij Alterra.",
keywords = "natura 2000, natuurbescherming, besluitvorming, databanken, natura 2000, nature conservation, decision making, databases",
author = "M.E.A. Broekmeyer and H.P.J. Huiskes and S.M. Hennekens and {de Jong}, A. and M.H. Storm and B. Vanmeulebrouk",
year = "2012",
language = "Dutch",
series = "WOt-werkdocument",
publisher = "Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu",
number = "301",

}

Broekmeyer, MEA, Huiskes, HPJ, Hennekens, SM, de Jong, A, Storm, MH & Vanmeulebrouk, B 2012, Gebruikershandleiding Audittrail Natura 2000. WOt-werkdocument, no. 301, Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu, Wageningen.

Gebruikershandleiding Audittrail Natura 2000. / Broekmeyer, M.E.A.; Huiskes, H.P.J.; Hennekens, S.M.; de Jong, A.; Storm, M.H.; Vanmeulebrouk, B.

Wageningen : Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu, 2012. 34 p. (WOt-werkdocument; No. 301).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Gebruikershandleiding Audittrail Natura 2000

AU - Broekmeyer, M.E.A.

AU - Huiskes, H.P.J.

AU - Hennekens, S.M.

AU - de Jong, A.

AU - Storm, M.H.

AU - Vanmeulebrouk, B.

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Dit document is de gebruikershandleiding van de Audittrail Natura 2000. Deze audittrail is een applicatie die ontwikkeld is door Alterra in opdracht van de Programmadirectie Natura 2000 van het ministerie van EL&I. De audittrail ontsluit een groot aantal bestanden (documenten en GIS-kaarten) die zijn opgesteld gedurende het traject van opstellen aanwijzingsbesluiten Natura 2000. De audittrail vervult in die zin een archieffunctie. Met het instrument kunnen medewerkers van het ministerie van EL&I deze bestanden raadplegen in geval van bijvoorbeeld Kamervragen of het beantwoorden van zienswijzen. De applicatie kan worden geraadpleegd via internet maar is niet openbaar toegankelijk. Het beheer en onderhoud vindt plaats bij Alterra.

AB - Dit document is de gebruikershandleiding van de Audittrail Natura 2000. Deze audittrail is een applicatie die ontwikkeld is door Alterra in opdracht van de Programmadirectie Natura 2000 van het ministerie van EL&I. De audittrail ontsluit een groot aantal bestanden (documenten en GIS-kaarten) die zijn opgesteld gedurende het traject van opstellen aanwijzingsbesluiten Natura 2000. De audittrail vervult in die zin een archieffunctie. Met het instrument kunnen medewerkers van het ministerie van EL&I deze bestanden raadplegen in geval van bijvoorbeeld Kamervragen of het beantwoorden van zienswijzen. De applicatie kan worden geraadpleegd via internet maar is niet openbaar toegankelijk. Het beheer en onderhoud vindt plaats bij Alterra.

KW - natura 2000

KW - natuurbescherming

KW - besluitvorming

KW - databanken

KW - natura 2000

KW - nature conservation

KW - decision making

KW - databases

M3 - Report

T3 - WOt-werkdocument

BT - Gebruikershandleiding Audittrail Natura 2000

PB - Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu

CY - Wageningen

ER -

Broekmeyer MEA, Huiskes HPJ, Hennekens SM, de Jong A, Storm MH, Vanmeulebrouk B. Gebruikershandleiding Audittrail Natura 2000. Wageningen: Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu, 2012. 34 p. (WOt-werkdocument; 301).