Fysiologie van bloembollen

Research output: Book/ReportBookProfessional

Abstract

Op deze website worden digitale cursussen aangeboden rondom de teelt, broei en handel van bloembollen. De cursussen zijn geschikt om te gebruiken in het groene onderwijs, maar ook voor mensen die werkzaam zijn in de bloembollensector. In dat geval kunt u de cursus doorlopen als vorm van zelfstudie of met begeleiding van een docent.
Original languageDutch
Place of PublicationHillegom
Publication statusPublished - 2019

Cite this

@book{2179e2dafec94a8081ead77260914b73,
title = "Fysiologie van bloembollen",
abstract = "Op deze website worden digitale cursussen aangeboden rondom de teelt, broei en handel van bloembollen. De cursussen zijn geschikt om te gebruiken in het groene onderwijs, maar ook voor mensen die werkzaam zijn in de bloembollensector. In dat geval kunt u de cursus doorlopen als vorm van zelfstudie of met begeleiding van een docent.",
author = "B.H.M. Looman",
year = "2019",
language = "Dutch",

}

Fysiologie van bloembollen. / Looman, B.H.M.

Hillegom, 2019.

Research output: Book/ReportBookProfessional

TY - BOOK

T1 - Fysiologie van bloembollen

AU - Looman, B.H.M.

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Op deze website worden digitale cursussen aangeboden rondom de teelt, broei en handel van bloembollen. De cursussen zijn geschikt om te gebruiken in het groene onderwijs, maar ook voor mensen die werkzaam zijn in de bloembollensector. In dat geval kunt u de cursus doorlopen als vorm van zelfstudie of met begeleiding van een docent.

AB - Op deze website worden digitale cursussen aangeboden rondom de teelt, broei en handel van bloembollen. De cursussen zijn geschikt om te gebruiken in het groene onderwijs, maar ook voor mensen die werkzaam zijn in de bloembollensector. In dat geval kunt u de cursus doorlopen als vorm van zelfstudie of met begeleiding van een docent.

M3 - Book

BT - Fysiologie van bloembollen

CY - Hillegom

ER -