Fysieke bouwstenen voor de knelpuntanalyse nieuwbouw en herstructurering

P.R. Bosch, M. Hoogvliet, H. Goosen, F. van der Hoeven

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Klimaatverandering met al z'n neveneffecten via bodem en (grond)water is één van de factoren die mogelijk een rol gaan spelen bij de keuzes over toekomstige nieuwbouw en herstructurering. Dit rapport heeft als doel inzicht te geven in de stand van kennis voor wat betreft de fysieke aspecten (bodem, water, klimaat) die samenhangen met nieuwbouw en herstructurering.
Original languageDutch
Place of PublicationUtrecht
PublisherClimate Proof Cities Consortium
Number of pages131
Publication statusPublished - 2011

Keywords

  • floods
  • groundwater level
  • climatic change
  • urban environment
  • urban planning
  • drought
  • heat resistance
  • inventories
  • urban areas
  • climate adaptation

Cite this

Bosch, P. R., Hoogvliet, M., Goosen, H., & van der Hoeven, F. (2011). Fysieke bouwstenen voor de knelpuntanalyse nieuwbouw en herstructurering. Utrecht: Climate Proof Cities Consortium.
Bosch, P.R. ; Hoogvliet, M. ; Goosen, H. ; van der Hoeven, F. / Fysieke bouwstenen voor de knelpuntanalyse nieuwbouw en herstructurering. Utrecht : Climate Proof Cities Consortium, 2011. 131 p.
@book{c34271e16bb34c648a6c5f18a46236b3,
title = "Fysieke bouwstenen voor de knelpuntanalyse nieuwbouw en herstructurering",
abstract = "Klimaatverandering met al z'n neveneffecten via bodem en (grond)water is {\'e}{\'e}n van de factoren die mogelijk een rol gaan spelen bij de keuzes over toekomstige nieuwbouw en herstructurering. Dit rapport heeft als doel inzicht te geven in de stand van kennis voor wat betreft de fysieke aspecten (bodem, water, klimaat) die samenhangen met nieuwbouw en herstructurering.",
keywords = "overstromingen, grondwaterstand, klimaatverandering, stadsomgeving, stedelijke planning, droogte, hitteresistentie, inventarisaties, stedelijke gebieden, klimaatadaptatie, floods, groundwater level, climatic change, urban environment, urban planning, drought, heat resistance, inventories, urban areas, climate adaptation",
author = "P.R. Bosch and M. Hoogvliet and H. Goosen and {van der Hoeven}, F.",
year = "2011",
language = "Dutch",
publisher = "Climate Proof Cities Consortium",

}

Bosch, PR, Hoogvliet, M, Goosen, H & van der Hoeven, F 2011, Fysieke bouwstenen voor de knelpuntanalyse nieuwbouw en herstructurering. Climate Proof Cities Consortium, Utrecht.

Fysieke bouwstenen voor de knelpuntanalyse nieuwbouw en herstructurering. / Bosch, P.R.; Hoogvliet, M.; Goosen, H.; van der Hoeven, F.

Utrecht : Climate Proof Cities Consortium, 2011. 131 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Fysieke bouwstenen voor de knelpuntanalyse nieuwbouw en herstructurering

AU - Bosch, P.R.

AU - Hoogvliet, M.

AU - Goosen, H.

AU - van der Hoeven, F.

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Klimaatverandering met al z'n neveneffecten via bodem en (grond)water is één van de factoren die mogelijk een rol gaan spelen bij de keuzes over toekomstige nieuwbouw en herstructurering. Dit rapport heeft als doel inzicht te geven in de stand van kennis voor wat betreft de fysieke aspecten (bodem, water, klimaat) die samenhangen met nieuwbouw en herstructurering.

AB - Klimaatverandering met al z'n neveneffecten via bodem en (grond)water is één van de factoren die mogelijk een rol gaan spelen bij de keuzes over toekomstige nieuwbouw en herstructurering. Dit rapport heeft als doel inzicht te geven in de stand van kennis voor wat betreft de fysieke aspecten (bodem, water, klimaat) die samenhangen met nieuwbouw en herstructurering.

KW - overstromingen

KW - grondwaterstand

KW - klimaatverandering

KW - stadsomgeving

KW - stedelijke planning

KW - droogte

KW - hitteresistentie

KW - inventarisaties

KW - stedelijke gebieden

KW - klimaatadaptatie

KW - floods

KW - groundwater level

KW - climatic change

KW - urban environment

KW - urban planning

KW - drought

KW - heat resistance

KW - inventories

KW - urban areas

KW - climate adaptation

M3 - Report

BT - Fysieke bouwstenen voor de knelpuntanalyse nieuwbouw en herstructurering

PB - Climate Proof Cities Consortium

CY - Utrecht

ER -

Bosch PR, Hoogvliet M, Goosen H, van der Hoeven F. Fysieke bouwstenen voor de knelpuntanalyse nieuwbouw en herstructurering. Utrecht: Climate Proof Cities Consortium, 2011. 131 p.