Flora – Vegetatie voor een betere luchtkwaliteit; Meten is weten, Vegetatie voor een betere luchtkwaliteit

E.A. de Vries, V.H.M. Kuypers, P. Hofschreuder, H.J. Erbrink, F. Ruyten

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

In dit ontwikkeldocument wordt een beschrijving gegeven van een meetproef langs de A50 bij Heteren waar de effecten van een beplantingsstructuur op de luchtkwaliteit worden gemeten. Hierin worden de inrichting van het proefvak, de mogelijk optredende risico’s, het uitvoeren van de metingen en de beschrijving van de modelering beschreven.
LanguageDutch
Place of PublicationNijmegen
PublisherStadsregio Arnhem Nijmegen in opdracht van Innovatie Programma
Number of pages38
Publication statusPublished - 2008

Keywords

  • air pollution
  • roads
  • road transport
  • vegetation
  • air quality
  • netherlands
  • particulate matter

Cite this

de Vries, E. A., Kuypers, V. H. M., Hofschreuder, P., Erbrink, H. J., & Ruyten, F. (2008). Flora – Vegetatie voor een betere luchtkwaliteit; Meten is weten, Vegetatie voor een betere luchtkwaliteit. Nijmegen: Stadsregio Arnhem Nijmegen in opdracht van Innovatie Programma.
de Vries, E.A. ; Kuypers, V.H.M. ; Hofschreuder, P. ; Erbrink, H.J. ; Ruyten, F. / Flora – Vegetatie voor een betere luchtkwaliteit; Meten is weten, Vegetatie voor een betere luchtkwaliteit. Nijmegen : Stadsregio Arnhem Nijmegen in opdracht van Innovatie Programma, 2008. 38 p.
@book{1d05d62a43d74dc79790b44be3c79094,
title = "Flora – Vegetatie voor een betere luchtkwaliteit; Meten is weten, Vegetatie voor een betere luchtkwaliteit",
abstract = "In dit ontwikkeldocument wordt een beschrijving gegeven van een meetproef langs de A50 bij Heteren waar de effecten van een beplantingsstructuur op de luchtkwaliteit worden gemeten. Hierin worden de inrichting van het proefvak, de mogelijk optredende risico’s, het uitvoeren van de metingen en de beschrijving van de modelering beschreven.",
keywords = "luchtverontreiniging, wegen, wegtransport, vegetatie, luchtkwaliteit, nederland, fijn stof, air pollution, roads, road transport, vegetation, air quality, netherlands, particulate matter",
author = "{de Vries}, E.A. and V.H.M. Kuypers and P. Hofschreuder and H.J. Erbrink and F. Ruyten",
year = "2008",
language = "Dutch",
publisher = "Stadsregio Arnhem Nijmegen in opdracht van Innovatie Programma",

}

de Vries, EA, Kuypers, VHM, Hofschreuder, P, Erbrink, HJ & Ruyten, F 2008, Flora – Vegetatie voor een betere luchtkwaliteit; Meten is weten, Vegetatie voor een betere luchtkwaliteit. Stadsregio Arnhem Nijmegen in opdracht van Innovatie Programma, Nijmegen.

Flora – Vegetatie voor een betere luchtkwaliteit; Meten is weten, Vegetatie voor een betere luchtkwaliteit. / de Vries, E.A.; Kuypers, V.H.M.; Hofschreuder, P.; Erbrink, H.J.; Ruyten, F.

Nijmegen : Stadsregio Arnhem Nijmegen in opdracht van Innovatie Programma, 2008. 38 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Flora – Vegetatie voor een betere luchtkwaliteit; Meten is weten, Vegetatie voor een betere luchtkwaliteit

AU - de Vries, E.A.

AU - Kuypers, V.H.M.

AU - Hofschreuder, P.

AU - Erbrink, H.J.

AU - Ruyten, F.

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - In dit ontwikkeldocument wordt een beschrijving gegeven van een meetproef langs de A50 bij Heteren waar de effecten van een beplantingsstructuur op de luchtkwaliteit worden gemeten. Hierin worden de inrichting van het proefvak, de mogelijk optredende risico’s, het uitvoeren van de metingen en de beschrijving van de modelering beschreven.

AB - In dit ontwikkeldocument wordt een beschrijving gegeven van een meetproef langs de A50 bij Heteren waar de effecten van een beplantingsstructuur op de luchtkwaliteit worden gemeten. Hierin worden de inrichting van het proefvak, de mogelijk optredende risico’s, het uitvoeren van de metingen en de beschrijving van de modelering beschreven.

KW - luchtverontreiniging

KW - wegen

KW - wegtransport

KW - vegetatie

KW - luchtkwaliteit

KW - nederland

KW - fijn stof

KW - air pollution

KW - roads

KW - road transport

KW - vegetation

KW - air quality

KW - netherlands

KW - particulate matter

M3 - Report

BT - Flora – Vegetatie voor een betere luchtkwaliteit; Meten is weten, Vegetatie voor een betere luchtkwaliteit

PB - Stadsregio Arnhem Nijmegen in opdracht van Innovatie Programma

CY - Nijmegen

ER -

de Vries EA, Kuypers VHM, Hofschreuder P, Erbrink HJ, Ruyten F. Flora – Vegetatie voor een betere luchtkwaliteit; Meten is weten, Vegetatie voor een betere luchtkwaliteit. Nijmegen: Stadsregio Arnhem Nijmegen in opdracht van Innovatie Programma, 2008. 38 p.