Financiering voor duurzame landbouwbedrijven

Geld aantrekken op de sociale en ecologische waarden die jij als boer creëert

Susan Drion, Maria van Boxtel, Marcel Vijn (Editor), Harold van der Meulen (Editor)

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Het aantal duurzame landbouwbedrijven groeit. Het realiseren van een duurzame bedrijfsvoering vraagt vaakom investeringen. Bijvoorbeeld investeringen in extra grond of in duurzame bedrijfsgebouwen. Investeringendie jij als agrarisch ondernemer inzet om de sociale, ecologische en economische waarden te realiseren. Naastvoedsel produceren duurzame landbouwbedrijven namelijk ook ecologische waarden, zoals biodiversiteit eneen gezonde bodem. En sociale waarden, zoals het in stand houden van een mooi landschap, recreatie of zorg.Plus je produceert economische waarden voor jou als boer en de mensen om je heen, zoals werkgelegenheid.Welke mogelijkheden heb je om jouw duurzame plannen te financieren?
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherWageningen University & Research
Number of pages23
Publication statusPublished - 2020

Cite this

@book{d7cd2b8d21034d989f9d871022a5219d,
title = "Financiering voor duurzame landbouwbedrijven: Geld aantrekken op de sociale en ecologische waarden die jij als boer creëert",
abstract = "Het aantal duurzame landbouwbedrijven groeit. Het realiseren van een duurzame bedrijfsvoering vraagt vaak om investeringen. Bijvoorbeeld investeringen in extra grond of in duurzame bedrijfsgebouwen. Investeringen die jij als agrarisch ondernemer inzet om de sociale, ecologische en economische waarden te realiseren. Naast voedsel produceren duurzame landbouwbedrijven namelijk ook ecologische waarden, zoals biodiversiteit en een gezonde bodem. En sociale waarden, zoals het in stand houden van een mooi landschap, recreatie of zorg. Plus je produceert economische waarden voor jou als boer en de mensen om je heen, zoals werkgelegenheid. Welke mogelijkheden heb je om jouw duurzame plannen te financieren?",
author = "Susan Drion and {van Boxtel}, Maria",
editor = "Marcel Vijn and {van der Meulen}, Harold",
year = "2020",
language = "Dutch",
publisher = "Wageningen University & Research",

}

Financiering voor duurzame landbouwbedrijven : Geld aantrekken op de sociale en ecologische waarden die jij als boer creëert. / Drion, Susan; van Boxtel, Maria; Vijn, Marcel (Editor); van der Meulen, Harold (Editor).

Wageningen : Wageningen University & Research, 2020. 23 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Financiering voor duurzame landbouwbedrijven

T2 - Geld aantrekken op de sociale en ecologische waarden die jij als boer creëert

AU - Drion, Susan

AU - van Boxtel, Maria

A2 - Vijn, Marcel

A2 - van der Meulen, Harold

PY - 2020

Y1 - 2020

N2 - Het aantal duurzame landbouwbedrijven groeit. Het realiseren van een duurzame bedrijfsvoering vraagt vaak om investeringen. Bijvoorbeeld investeringen in extra grond of in duurzame bedrijfsgebouwen. Investeringen die jij als agrarisch ondernemer inzet om de sociale, ecologische en economische waarden te realiseren. Naast voedsel produceren duurzame landbouwbedrijven namelijk ook ecologische waarden, zoals biodiversiteit en een gezonde bodem. En sociale waarden, zoals het in stand houden van een mooi landschap, recreatie of zorg. Plus je produceert economische waarden voor jou als boer en de mensen om je heen, zoals werkgelegenheid. Welke mogelijkheden heb je om jouw duurzame plannen te financieren?

AB - Het aantal duurzame landbouwbedrijven groeit. Het realiseren van een duurzame bedrijfsvoering vraagt vaak om investeringen. Bijvoorbeeld investeringen in extra grond of in duurzame bedrijfsgebouwen. Investeringen die jij als agrarisch ondernemer inzet om de sociale, ecologische en economische waarden te realiseren. Naast voedsel produceren duurzame landbouwbedrijven namelijk ook ecologische waarden, zoals biodiversiteit en een gezonde bodem. En sociale waarden, zoals het in stand houden van een mooi landschap, recreatie of zorg. Plus je produceert economische waarden voor jou als boer en de mensen om je heen, zoals werkgelegenheid. Welke mogelijkheden heb je om jouw duurzame plannen te financieren?

M3 - Report

BT - Financiering voor duurzame landbouwbedrijven

PB - Wageningen University & Research

CY - Wageningen

ER -