Expertbeoordeling van landbouwmaatregelen voor oppervlaktewaterkwaliteit

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Landbouworganisaties, waterschappen en andere stakeholders werken samen aan het verminderen van de nutriëntenbelasting van het oppervlaktewater. In het Europese landbouwsubsidieprogramma POP-3 is hiervoor geld uitgetrokken. Maar op welke maatregelen kunnen de beschikbare middelen het beste worden ingezet? Daarvoor hebben WUR, Deltares en PBL een expertbeoordeling georganiseerd. Het resultaat is een lijst met de best beoordeelde maatregelen voor een gemiddelde situatie. Opnieuw blijkt het belang van maatwerk op bedrijfsniveau.
Original languageDutch
Number of pages6
JournalH2O online
Volume2016
Issue number28 nov.
Publication statusPublished - 2016

Cite this

@article{2b32988d6bdf46ff9cedb2c1f1c31080,
title = "Expertbeoordeling van landbouwmaatregelen voor oppervlaktewaterkwaliteit",
abstract = "Landbouworganisaties, waterschappen en andere stakeholders werken samen aan het verminderen van de nutri{\"e}ntenbelasting van het oppervlaktewater. In het Europese landbouwsubsidieprogramma POP-3 is hiervoor geld uitgetrokken. Maar op welke maatregelen kunnen de beschikbare middelen het beste worden ingezet? Daarvoor hebben WUR, Deltares en PBL een expertbeoordeling georganiseerd. Het resultaat is een lijst met de best beoordeelde maatregelen voor een gemiddelde situatie. Opnieuw blijkt het belang van maatwerk op bedrijfsniveau.",
author = "J. Rozemeijer and I.G.A.M. Noij and {van Boekel}, E.M.P.M. and Vincent Linderhof",
year = "2016",
language = "Dutch",
volume = "2016",
journal = "H2O online",
number = "28 nov.",

}

Expertbeoordeling van landbouwmaatregelen voor oppervlaktewaterkwaliteit. / Rozemeijer, J.; Noij, I.G.A.M.; van Boekel, E.M.P.M.; Linderhof, Vincent.

In: H2O online, Vol. 2016, No. 28 nov., 2016.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Expertbeoordeling van landbouwmaatregelen voor oppervlaktewaterkwaliteit

AU - Rozemeijer, J.

AU - Noij, I.G.A.M.

AU - van Boekel, E.M.P.M.

AU - Linderhof, Vincent

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Landbouworganisaties, waterschappen en andere stakeholders werken samen aan het verminderen van de nutriëntenbelasting van het oppervlaktewater. In het Europese landbouwsubsidieprogramma POP-3 is hiervoor geld uitgetrokken. Maar op welke maatregelen kunnen de beschikbare middelen het beste worden ingezet? Daarvoor hebben WUR, Deltares en PBL een expertbeoordeling georganiseerd. Het resultaat is een lijst met de best beoordeelde maatregelen voor een gemiddelde situatie. Opnieuw blijkt het belang van maatwerk op bedrijfsniveau.

AB - Landbouworganisaties, waterschappen en andere stakeholders werken samen aan het verminderen van de nutriëntenbelasting van het oppervlaktewater. In het Europese landbouwsubsidieprogramma POP-3 is hiervoor geld uitgetrokken. Maar op welke maatregelen kunnen de beschikbare middelen het beste worden ingezet? Daarvoor hebben WUR, Deltares en PBL een expertbeoordeling georganiseerd. Het resultaat is een lijst met de best beoordeelde maatregelen voor een gemiddelde situatie. Opnieuw blijkt het belang van maatwerk op bedrijfsniveau.

M3 - Article

VL - 2016

JO - H2O online

JF - H2O online

IS - 28 nov.

ER -