Emissie... ook niet op het erf!

I. Roessink (Performer)

Research output: Non-textual formDigital or Visual Products

Abstract

Zorgvuldige omgang met gewasbeschermingsmiddelen is belangrijk, zeker op het erf! In deze film zie je hoe Loonwerker Marcel Verhoeven uit Erp ervoor zorgt dat er vanaf zijn erf geen middel de sloot in gaat. Jan Bouwman van Syngenta legt uit waarom dat zo belangrijk is. En Ivo Roessink (Alterra) laat zien wat er in de sloot eigenlijk allemaal leeft. Tot slot zie je welke zuiveringssystemen voor restvloeistof en waswater er allemaal zijn. Kijken!
Original languageDutch
PublisherCLM Onderzoek en Advies
Media of outputOnline
Size8:49
Publication statusPublished - 2 Nov 2014

Cite this

Roessink, I. (Performer). (2014). Emissie... ook niet op het erf!. Digital or Visual Products, CLM Onderzoek en Advies. Retrieved from http://edepot.wur.nl/412431
@misc{64d465779f1848dcb51a242d97cc7954,
title = "Emissie... ook niet op het erf!",
abstract = "Zorgvuldige omgang met gewasbeschermingsmiddelen is belangrijk, zeker op het erf! In deze film zie je hoe Loonwerker Marcel Verhoeven uit Erp ervoor zorgt dat er vanaf zijn erf geen middel de sloot in gaat. Jan Bouwman van Syngenta legt uit waarom dat zo belangrijk is. En Ivo Roessink (Alterra) laat zien wat er in de sloot eigenlijk allemaal leeft. Tot slot zie je welke zuiveringssystemen voor restvloeistof en waswater er allemaal zijn. Kijken!",
author = "I. Roessink",
year = "2014",
month = "11",
day = "2",
language = "Dutch",
publisher = "CLM Onderzoek en Advies",

}

Roessink, I, Emissie... ook niet op het erf!, 2014, Digital or Visual Products, CLM Onderzoek en Advies.
Emissie... ook niet op het erf! Roessink, I. (Performer). 2014. CLM Onderzoek en Advies.

Research output: Non-textual formDigital or Visual Products

TY - ADVS

T1 - Emissie... ook niet op het erf!

A2 - Roessink, I.

PY - 2014/11/2

Y1 - 2014/11/2

N2 - Zorgvuldige omgang met gewasbeschermingsmiddelen is belangrijk, zeker op het erf! In deze film zie je hoe Loonwerker Marcel Verhoeven uit Erp ervoor zorgt dat er vanaf zijn erf geen middel de sloot in gaat. Jan Bouwman van Syngenta legt uit waarom dat zo belangrijk is. En Ivo Roessink (Alterra) laat zien wat er in de sloot eigenlijk allemaal leeft. Tot slot zie je welke zuiveringssystemen voor restvloeistof en waswater er allemaal zijn. Kijken!

AB - Zorgvuldige omgang met gewasbeschermingsmiddelen is belangrijk, zeker op het erf! In deze film zie je hoe Loonwerker Marcel Verhoeven uit Erp ervoor zorgt dat er vanaf zijn erf geen middel de sloot in gaat. Jan Bouwman van Syngenta legt uit waarom dat zo belangrijk is. En Ivo Roessink (Alterra) laat zien wat er in de sloot eigenlijk allemaal leeft. Tot slot zie je welke zuiveringssystemen voor restvloeistof en waswater er allemaal zijn. Kijken!

M3 - Digital or Visual Products

PB - CLM Onderzoek en Advies

ER -