Effecten oevergrondwaterwinning Vechterweerd en bijbehorende werken op de waarde van aquatische ecosystemen in het gebied Den Berg.

J.J.P. Gardeniers, E.T.H.M. Peeters

Research output: Book/ReportReportProfessional

Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherVakgroep Waterkwaliteitsbeheer en Aquatische Oecologie, LU
Number of pages16
Publication statusPublished - 1996

Cite this

Gardeniers, J.J.P. ; Peeters, E.T.H.M. / Effecten oevergrondwaterwinning Vechterweerd en bijbehorende werken op de waarde van aquatische ecosystemen in het gebied Den Berg. Wageningen : Vakgroep Waterkwaliteitsbeheer en Aquatische Oecologie, LU, 1996. 16 p.
@book{47d8ecc56279447690e69c5023e17ed0,
title = "Effecten oevergrondwaterwinning Vechterweerd en bijbehorende werken op de waarde van aquatische ecosystemen in het gebied Den Berg.",
author = "J.J.P. Gardeniers and E.T.H.M. Peeters",
year = "1996",
language = "Dutch",
publisher = "Vakgroep Waterkwaliteitsbeheer en Aquatische Oecologie, LU",

}

Effecten oevergrondwaterwinning Vechterweerd en bijbehorende werken op de waarde van aquatische ecosystemen in het gebied Den Berg. / Gardeniers, J.J.P.; Peeters, E.T.H.M.

Wageningen : Vakgroep Waterkwaliteitsbeheer en Aquatische Oecologie, LU, 1996. 16 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Effecten oevergrondwaterwinning Vechterweerd en bijbehorende werken op de waarde van aquatische ecosystemen in het gebied Den Berg.

AU - Gardeniers, J.J.P.

AU - Peeters, E.T.H.M.

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Report

BT - Effecten oevergrondwaterwinning Vechterweerd en bijbehorende werken op de waarde van aquatische ecosystemen in het gebied Den Berg.

PB - Vakgroep Waterkwaliteitsbeheer en Aquatische Oecologie, LU

CY - Wageningen

ER -

Gardeniers JJP, Peeters ETHM. Effecten oevergrondwaterwinning Vechterweerd en bijbehorende werken op de waarde van aquatische ecosystemen in het gebied Den Berg. Wageningen: Vakgroep Waterkwaliteitsbeheer en Aquatische Oecologie, LU, 1996. 16 p.