Effect van huisvestingssysteem en strooiselbehandeling op ammoniakemissie en technische resultaten bij vleeskuikens

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapter

  Abstract

  Het praktijkonderzoek voor de Pluimveehouderij heeft voor vleeskalkoenen de gedeeltelijk verhoogde strooiselvloer (GVSV) vergeleken met de volledig strooiselvloer. Daarnaast is ook het effect van het frezen in het strooisel nagegaan. Het in de proef gebruikte doek bleek niet geheel te voldoen. De hoogste ammoniakreductie en de beste technische resultaten zijn behaald op de GVSV waarbij niet is gefreesd.
  Original languageUndefined/Unknown
  Title of host publicationStudiedagen broederij, vermeerdering, konijnenhouderij, leghennenhouderij en kalkoenenhouderij
  Place of PublicationBeekbergen
  PublisherPraktijkonderzoek Pluimveehouderij
  Pages47-49
  Publication statusPublished - 1994

  Publication series

  NamePP uitgave : praktijkonderzoek pluimveehouderij
  Number16
  ISSN (Print)0928-2076

  Cite this

  Veldkamp, T. (1994). Effect van huisvestingssysteem en strooiselbehandeling op ammoniakemissie en technische resultaten bij vleeskuikens. In Studiedagen broederij, vermeerdering, konijnenhouderij, leghennenhouderij en kalkoenenhouderij (pp. 47-49). (PP uitgave : praktijkonderzoek pluimveehouderij; No. 16). Beekbergen: Praktijkonderzoek Pluimveehouderij.
  Veldkamp, T. / Effect van huisvestingssysteem en strooiselbehandeling op ammoniakemissie en technische resultaten bij vleeskuikens. Studiedagen broederij, vermeerdering, konijnenhouderij, leghennenhouderij en kalkoenenhouderij. Beekbergen : Praktijkonderzoek Pluimveehouderij, 1994. pp. 47-49 (PP uitgave : praktijkonderzoek pluimveehouderij; 16).
  @inbook{83f81e90fa744e13a1e0a38ab814b122,
  title = "Effect van huisvestingssysteem en strooiselbehandeling op ammoniakemissie en technische resultaten bij vleeskuikens",
  abstract = "Het praktijkonderzoek voor de Pluimveehouderij heeft voor vleeskalkoenen de gedeeltelijk verhoogde strooiselvloer (GVSV) vergeleken met de volledig strooiselvloer. Daarnaast is ook het effect van het frezen in het strooisel nagegaan. Het in de proef gebruikte doek bleek niet geheel te voldoen. De hoogste ammoniakreductie en de beste technische resultaten zijn behaald op de GVSV waarbij niet is gefreesd.",
  author = "T. Veldkamp",
  year = "1994",
  language = "Undefined/Unknown",
  series = "PP uitgave : praktijkonderzoek pluimveehouderij",
  publisher = "Praktijkonderzoek Pluimveehouderij",
  number = "16",
  pages = "47--49",
  booktitle = "Studiedagen broederij, vermeerdering, konijnenhouderij, leghennenhouderij en kalkoenenhouderij",

  }

  Veldkamp, T 1994, Effect van huisvestingssysteem en strooiselbehandeling op ammoniakemissie en technische resultaten bij vleeskuikens. in Studiedagen broederij, vermeerdering, konijnenhouderij, leghennenhouderij en kalkoenenhouderij. PP uitgave : praktijkonderzoek pluimveehouderij, no. 16, Praktijkonderzoek Pluimveehouderij, Beekbergen, pp. 47-49.

  Effect van huisvestingssysteem en strooiselbehandeling op ammoniakemissie en technische resultaten bij vleeskuikens. / Veldkamp, T.

  Studiedagen broederij, vermeerdering, konijnenhouderij, leghennenhouderij en kalkoenenhouderij. Beekbergen : Praktijkonderzoek Pluimveehouderij, 1994. p. 47-49 (PP uitgave : praktijkonderzoek pluimveehouderij; No. 16).

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapter

  TY - CHAP

  T1 - Effect van huisvestingssysteem en strooiselbehandeling op ammoniakemissie en technische resultaten bij vleeskuikens

  AU - Veldkamp, T.

  PY - 1994

  Y1 - 1994

  N2 - Het praktijkonderzoek voor de Pluimveehouderij heeft voor vleeskalkoenen de gedeeltelijk verhoogde strooiselvloer (GVSV) vergeleken met de volledig strooiselvloer. Daarnaast is ook het effect van het frezen in het strooisel nagegaan. Het in de proef gebruikte doek bleek niet geheel te voldoen. De hoogste ammoniakreductie en de beste technische resultaten zijn behaald op de GVSV waarbij niet is gefreesd.

  AB - Het praktijkonderzoek voor de Pluimveehouderij heeft voor vleeskalkoenen de gedeeltelijk verhoogde strooiselvloer (GVSV) vergeleken met de volledig strooiselvloer. Daarnaast is ook het effect van het frezen in het strooisel nagegaan. Het in de proef gebruikte doek bleek niet geheel te voldoen. De hoogste ammoniakreductie en de beste technische resultaten zijn behaald op de GVSV waarbij niet is gefreesd.

  M3 - Chapter

  T3 - PP uitgave : praktijkonderzoek pluimveehouderij

  SP - 47

  EP - 49

  BT - Studiedagen broederij, vermeerdering, konijnenhouderij, leghennenhouderij en kalkoenenhouderij

  PB - Praktijkonderzoek Pluimveehouderij

  CY - Beekbergen

  ER -

  Veldkamp T. Effect van huisvestingssysteem en strooiselbehandeling op ammoniakemissie en technische resultaten bij vleeskuikens. In Studiedagen broederij, vermeerdering, konijnenhouderij, leghennenhouderij en kalkoenenhouderij. Beekbergen: Praktijkonderzoek Pluimveehouderij. 1994. p. 47-49. (PP uitgave : praktijkonderzoek pluimveehouderij; 16).