Eerste duik in Raja Ampat, Sorido

H.W.G. Meesters, Ricardo Tapilatu

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

Abstract

Eindelijk na drie warme dagen in Waisai waar we gepraat hebben met de lokale autoriteiten, zijn we aan boord gegaan van de Temukira: een klein houten schip dat we ingehuurd hebben voor onze expeditie. Het was heerlijk om op het water te zitten en na een paar dagen met regen was het nu lekker zonnig.
Original languageEnglish
PublisherWageningen University & Research
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 20 Jan 2020

Fingerprint

Skates (Fish)
Water

Cite this

Meesters, H. W. G. (Author), & Tapilatu, R. (Author). (2020). Eerste duik in Raja Ampat, Sorido. Web publication/site, Wageningen University & Research. Retrieved from https://weblog.wur.nl/kustzee/eerste-duik-in-raja-ampat-sorido/
Meesters, H.W.G. (Author) ; Tapilatu, Ricardo (Author). / Eerste duik in Raja Ampat, Sorido. [Web publication/site].
@misc{f81ad5b7b0a34841bb8ecd13a2d4f04b,
title = "Eerste duik in Raja Ampat, Sorido",
abstract = "Eindelijk na drie warme dagen in Waisai waar we gepraat hebben met de lokale autoriteiten, zijn we aan boord gegaan van de Temukira: een klein houten schip dat we ingehuurd hebben voor onze expeditie. Het was heerlijk om op het water te zitten en na een paar dagen met regen was het nu lekker zonnig.",
author = "H.W.G. Meesters and Ricardo Tapilatu",
year = "2020",
month = "1",
day = "20",
language = "English",
publisher = "Wageningen University & Research",

}

Meesters, HWG & Tapilatu, R, Eerste duik in Raja Ampat, Sorido, 2020, Web publication/site, Wageningen University & Research.
Eerste duik in Raja Ampat, Sorido. Meesters, H.W.G. (Author); Tapilatu, Ricardo (Author). 2020. Wageningen University & Research.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

TY - ADVS

T1 - Eerste duik in Raja Ampat, Sorido

AU - Meesters, H.W.G.

AU - Tapilatu, Ricardo

PY - 2020/1/20

Y1 - 2020/1/20

N2 - Eindelijk na drie warme dagen in Waisai waar we gepraat hebben met de lokale autoriteiten, zijn we aan boord gegaan van de Temukira: een klein houten schip dat we ingehuurd hebben voor onze expeditie. Het was heerlijk om op het water te zitten en na een paar dagen met regen was het nu lekker zonnig.

AB - Eindelijk na drie warme dagen in Waisai waar we gepraat hebben met de lokale autoriteiten, zijn we aan boord gegaan van de Temukira: een klein houten schip dat we ingehuurd hebben voor onze expeditie. Het was heerlijk om op het water te zitten en na een paar dagen met regen was het nu lekker zonnig.

M3 - Web publication/site

PB - Wageningen University & Research

ER -

Meesters HWG (Author), Tapilatu R (Author). Eerste duik in Raja Ampat, Sorido Wageningen University & Research. 2020.