Een schat aan groene kennis : Parels en gouden tips uit de samenwerking tussen onderzoek en onderwijs

Research output: Other contributionPamphlet

Abstract

Onderzoekers en docenten zijn het erover eens dat Wageningen UR een waardevolle bron van kennis is voor het groene onderwijs. De projectleiders geven als belangrijkste reden voor de samenwerking aan dat de kennis die zij in huis hebben goed door het onderwijs kan worden gebruikt. Die opvatting blijkt terecht! De docenten geven namelijk aan dat ze graag de nieuwe inzichten en modellen willen gebruiken in het onderwijs.
Original languageDutch
PublisherWageningen UR
Place of PublicationWageningen
Publication statusPublished - 2011

Keywords

  • diffusion of information
  • scientific research
  • vocational training

Cite this

@misc{a488c01f60fb4341a08590066137c21d,
title = "Een schat aan groene kennis : Parels en gouden tips uit de samenwerking tussen onderzoek en onderwijs",
abstract = "Onderzoekers en docenten zijn het erover eens dat Wageningen UR een waardevolle bron van kennis is voor het groene onderwijs. De projectleiders geven als belangrijkste reden voor de samenwerking aan dat de kennis die zij in huis hebben goed door het onderwijs kan worden gebruikt. Die opvatting blijkt terecht! De docenten geven namelijk aan dat ze graag de nieuwe inzichten en modellen willen gebruiken in het onderwijs.",
keywords = "informatieverspreiding, wetenschappelijk onderzoek, beroepsopleiding, diffusion of information, scientific research, vocational training",
author = "{van Os}, G.J. and J.I. Potters and M.W.C. Dijkshoorn-Dekker",
year = "2011",
language = "Dutch",
publisher = "Wageningen UR",
type = "Other",

}

Een schat aan groene kennis : Parels en gouden tips uit de samenwerking tussen onderzoek en onderwijs. / van Os, G.J.; Potters, J.I.; Dijkshoorn-Dekker, M.W.C.

Wageningen : Wageningen UR. 2011, .

Research output: Other contributionPamphlet

TY - GEN

T1 - Een schat aan groene kennis : Parels en gouden tips uit de samenwerking tussen onderzoek en onderwijs

AU - van Os, G.J.

AU - Potters, J.I.

AU - Dijkshoorn-Dekker, M.W.C.

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Onderzoekers en docenten zijn het erover eens dat Wageningen UR een waardevolle bron van kennis is voor het groene onderwijs. De projectleiders geven als belangrijkste reden voor de samenwerking aan dat de kennis die zij in huis hebben goed door het onderwijs kan worden gebruikt. Die opvatting blijkt terecht! De docenten geven namelijk aan dat ze graag de nieuwe inzichten en modellen willen gebruiken in het onderwijs.

AB - Onderzoekers en docenten zijn het erover eens dat Wageningen UR een waardevolle bron van kennis is voor het groene onderwijs. De projectleiders geven als belangrijkste reden voor de samenwerking aan dat de kennis die zij in huis hebben goed door het onderwijs kan worden gebruikt. Die opvatting blijkt terecht! De docenten geven namelijk aan dat ze graag de nieuwe inzichten en modellen willen gebruiken in het onderwijs.

KW - informatieverspreiding

KW - wetenschappelijk onderzoek

KW - beroepsopleiding

KW - diffusion of information

KW - scientific research

KW - vocational training

M3 - Pamphlet

PB - Wageningen UR

CY - Wageningen

ER -