Een literatuuronderzoek naar methodieken van bosbeheersplanning, vooral gericht op de aansluiting van het middellange termijn plan (MTP) op het lange termijn plan (LTP)

J.J. Zuiderveen Borgesius

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  Original languageDutch
  Place of PublicationWageningen
  Publisher"De Dorschkamp"
  Number of pages160
  Publication statusPublished - 1981

  Publication series

  NameRapport / Rijksinstituut voor Onderzoek in de Bos- en Landschapsbouw "De Dorschkamp"
  No.no. 269

  Keywords

  • forestry
  • forest management
  • planning
  • forest economics
  • forest policy
  • yield regulation
  • working plans
  • yields

  Cite this

  Zuiderveen Borgesius, J. J. (1981). Een literatuuronderzoek naar methodieken van bosbeheersplanning, vooral gericht op de aansluiting van het middellange termijn plan (MTP) op het lange termijn plan (LTP). (Rapport / Rijksinstituut voor Onderzoek in de Bos- en Landschapsbouw "De Dorschkamp"; No. no. 269). Wageningen: "De Dorschkamp".
  Zuiderveen Borgesius, J.J. / Een literatuuronderzoek naar methodieken van bosbeheersplanning, vooral gericht op de aansluiting van het middellange termijn plan (MTP) op het lange termijn plan (LTP). Wageningen : "De Dorschkamp", 1981. 160 p. (Rapport / Rijksinstituut voor Onderzoek in de Bos- en Landschapsbouw "De Dorschkamp"; no. 269).
  @book{e73b8c412b944bbabebf5a415f178546,
  title = "Een literatuuronderzoek naar methodieken van bosbeheersplanning, vooral gericht op de aansluiting van het middellange termijn plan (MTP) op het lange termijn plan (LTP)",
  keywords = "bosbouw, bosbedrijfsvoering, planning, bosbouweconomie, bosbeleid, opbrengstregeling, werkplannen, opbrengsten, forestry, forest management, planning, forest economics, forest policy, yield regulation, working plans, yields",
  author = "{Zuiderveen Borgesius}, J.J.",
  year = "1981",
  language = "Dutch",
  series = "Rapport / Rijksinstituut voor Onderzoek in de Bos- en Landschapsbouw {"}De Dorschkamp{"}",
  publisher = "{"}De Dorschkamp{"}",
  number = "no. 269",

  }

  Zuiderveen Borgesius, JJ 1981, Een literatuuronderzoek naar methodieken van bosbeheersplanning, vooral gericht op de aansluiting van het middellange termijn plan (MTP) op het lange termijn plan (LTP). Rapport / Rijksinstituut voor Onderzoek in de Bos- en Landschapsbouw "De Dorschkamp", no. no. 269, "De Dorschkamp", Wageningen.

  Een literatuuronderzoek naar methodieken van bosbeheersplanning, vooral gericht op de aansluiting van het middellange termijn plan (MTP) op het lange termijn plan (LTP). / Zuiderveen Borgesius, J.J.

  Wageningen : "De Dorschkamp", 1981. 160 p. (Rapport / Rijksinstituut voor Onderzoek in de Bos- en Landschapsbouw "De Dorschkamp"; No. no. 269).

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Een literatuuronderzoek naar methodieken van bosbeheersplanning, vooral gericht op de aansluiting van het middellange termijn plan (MTP) op het lange termijn plan (LTP)

  AU - Zuiderveen Borgesius, J.J.

  PY - 1981

  Y1 - 1981

  KW - bosbouw

  KW - bosbedrijfsvoering

  KW - planning

  KW - bosbouweconomie

  KW - bosbeleid

  KW - opbrengstregeling

  KW - werkplannen

  KW - opbrengsten

  KW - forestry

  KW - forest management

  KW - planning

  KW - forest economics

  KW - forest policy

  KW - yield regulation

  KW - working plans

  KW - yields

  M3 - Report

  T3 - Rapport / Rijksinstituut voor Onderzoek in de Bos- en Landschapsbouw "De Dorschkamp"

  BT - Een literatuuronderzoek naar methodieken van bosbeheersplanning, vooral gericht op de aansluiting van het middellange termijn plan (MTP) op het lange termijn plan (LTP)

  PB - "De Dorschkamp"

  CY - Wageningen

  ER -

  Zuiderveen Borgesius JJ. Een literatuuronderzoek naar methodieken van bosbeheersplanning, vooral gericht op de aansluiting van het middellange termijn plan (MTP) op het lange termijn plan (LTP). Wageningen: "De Dorschkamp", 1981. 160 p. (Rapport / Rijksinstituut voor Onderzoek in de Bos- en Landschapsbouw "De Dorschkamp"; no. 269).