Ecosysteemdiensten in de praktijk van duurzaam bodembeheer - Spoor Taal en Beeld

S. Keuning, A. Smit

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Dit rapport beschrijft de resultaten van een deelproject van "Ecosysteemdiensten in de praktijk van duurzaam bodembeheer" en wel het onderdeel "taal en beeld". Het gaat hier om de ontwikkeling van taal en beelden rond het nog jonge begrip ecosysteemdiensten. Aanleiding van het project is de wens van VROM om grondeigenaren en beheerders te faciliteren bij het formuleren van ambities met betrekking tot bodemkwaliteit en bodemgebruik en de daarmee samenhangende ecosysteemdiensten tijdens het opstellen van nota's voor bodembeheer.
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherBioclear BV
Number of pages51
Publication statusPublished - 2010

Keywords

  • ecosystem services
  • soil management
  • sustainability
  • netherlands

Cite this

@book{22e3c089c2574952b03180f1ce667e9a,
title = "Ecosysteemdiensten in de praktijk van duurzaam bodembeheer - Spoor Taal en Beeld",
abstract = "Dit rapport beschrijft de resultaten van een deelproject van {"}Ecosysteemdiensten in de praktijk van duurzaam bodembeheer{"} en wel het onderdeel {"}taal en beeld{"}. Het gaat hier om de ontwikkeling van taal en beelden rond het nog jonge begrip ecosysteemdiensten. Aanleiding van het project is de wens van VROM om grondeigenaren en beheerders te faciliteren bij het formuleren van ambities met betrekking tot bodemkwaliteit en bodemgebruik en de daarmee samenhangende ecosysteemdiensten tijdens het opstellen van nota's voor bodembeheer.",
keywords = "ecosysteemdiensten, bodembeheer, duurzaamheid (sustainability), nederland, ecosystem services, soil management, sustainability, netherlands",
author = "S. Keuning and A. Smit",
year = "2010",
language = "Dutch",
publisher = "Bioclear BV",

}

Ecosysteemdiensten in de praktijk van duurzaam bodembeheer - Spoor Taal en Beeld. / Keuning, S.; Smit, A.

Groningen : Bioclear BV, 2010. 51 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Ecosysteemdiensten in de praktijk van duurzaam bodembeheer - Spoor Taal en Beeld

AU - Keuning, S.

AU - Smit, A.

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Dit rapport beschrijft de resultaten van een deelproject van "Ecosysteemdiensten in de praktijk van duurzaam bodembeheer" en wel het onderdeel "taal en beeld". Het gaat hier om de ontwikkeling van taal en beelden rond het nog jonge begrip ecosysteemdiensten. Aanleiding van het project is de wens van VROM om grondeigenaren en beheerders te faciliteren bij het formuleren van ambities met betrekking tot bodemkwaliteit en bodemgebruik en de daarmee samenhangende ecosysteemdiensten tijdens het opstellen van nota's voor bodembeheer.

AB - Dit rapport beschrijft de resultaten van een deelproject van "Ecosysteemdiensten in de praktijk van duurzaam bodembeheer" en wel het onderdeel "taal en beeld". Het gaat hier om de ontwikkeling van taal en beelden rond het nog jonge begrip ecosysteemdiensten. Aanleiding van het project is de wens van VROM om grondeigenaren en beheerders te faciliteren bij het formuleren van ambities met betrekking tot bodemkwaliteit en bodemgebruik en de daarmee samenhangende ecosysteemdiensten tijdens het opstellen van nota's voor bodembeheer.

KW - ecosysteemdiensten

KW - bodembeheer

KW - duurzaamheid (sustainability)

KW - nederland

KW - ecosystem services

KW - soil management

KW - sustainability

KW - netherlands

M3 - Report

BT - Ecosysteemdiensten in de praktijk van duurzaam bodembeheer - Spoor Taal en Beeld

PB - Bioclear BV

CY - Groningen

ER -