Ecologie, verspreiding en syntaxonomie van Nederlandse struwelen II. Bramenrijke kapvlaktebegroeiingen

R. Haveman, I. de Ronde, E.J. Weeda

Research output: Contribution to journalComment/Letter to the editorAcademic

Abstract

Bramenrijke stadia zijn sinds lang een bekend verschijnsel op kapvlakten en in hakhout op niet te kalkrijke en niet te natte bodem. Tijdens veldwerk in Zuid-Limburg werd een struweeltype gevonden met daarin de Sambucetalia. In dit artikel vondsten uit Schinveld, Berg-en-Terblijt, Rijk van Nijmegen (Duivelsberg en Jansberg), het Preuswald ten zuidwesten van Akenen in de omgeving van Arnsberg in het Sauerland.
Original languageDutch
Pages (from-to)5-40
JournalStratiotes
Volume46
Publication statusPublished - 2015

Cite this

@article{a5bfc2111fef475d856fa1831567993d,
title = "Ecologie, verspreiding en syntaxonomie van Nederlandse struwelen II. Bramenrijke kapvlaktebegroeiingen",
abstract = "Bramenrijke stadia zijn sinds lang een bekend verschijnsel op kapvlakten en in hakhout op niet te kalkrijke en niet te natte bodem. Tijdens veldwerk in Zuid-Limburg werd een struweeltype gevonden met daarin de Sambucetalia. In dit artikel vondsten uit Schinveld, Berg-en-Terblijt, Rijk van Nijmegen (Duivelsberg en Jansberg), het Preuswald ten zuidwesten van Akenen in de omgeving van Arnsberg in het Sauerland.",
author = "R. Haveman and {de Ronde}, I. and E.J. Weeda",
year = "2015",
language = "Dutch",
volume = "46",
pages = "5--40",
journal = "Stratiotes",
issn = "0928-2297",

}

Ecologie, verspreiding en syntaxonomie van Nederlandse struwelen II. Bramenrijke kapvlaktebegroeiingen. / Haveman, R.; de Ronde, I.; Weeda, E.J.

In: Stratiotes, Vol. 46, 2015, p. 5-40.

Research output: Contribution to journalComment/Letter to the editorAcademic

TY - JOUR

T1 - Ecologie, verspreiding en syntaxonomie van Nederlandse struwelen II. Bramenrijke kapvlaktebegroeiingen

AU - Haveman, R.

AU - de Ronde, I.

AU - Weeda, E.J.

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Bramenrijke stadia zijn sinds lang een bekend verschijnsel op kapvlakten en in hakhout op niet te kalkrijke en niet te natte bodem. Tijdens veldwerk in Zuid-Limburg werd een struweeltype gevonden met daarin de Sambucetalia. In dit artikel vondsten uit Schinveld, Berg-en-Terblijt, Rijk van Nijmegen (Duivelsberg en Jansberg), het Preuswald ten zuidwesten van Akenen in de omgeving van Arnsberg in het Sauerland.

AB - Bramenrijke stadia zijn sinds lang een bekend verschijnsel op kapvlakten en in hakhout op niet te kalkrijke en niet te natte bodem. Tijdens veldwerk in Zuid-Limburg werd een struweeltype gevonden met daarin de Sambucetalia. In dit artikel vondsten uit Schinveld, Berg-en-Terblijt, Rijk van Nijmegen (Duivelsberg en Jansberg), het Preuswald ten zuidwesten van Akenen in de omgeving van Arnsberg in het Sauerland.

M3 - Comment/Letter to the editor

VL - 46

SP - 5

EP - 40

JO - Stratiotes

JF - Stratiotes

SN - 0928-2297

ER -