Dossier Nieuwe technieken plantenveredeling

Research output: Non-textual formWeb publication/site

Abstract

In de plantenveredeling vindt op dit moment zeer snelle innovatie plaats. Een deel van deze innovatie is onderdeel van een maatschappelijk debat. Dit dossier bevat lesmateriaal om nieuwe wetenschappelijke kennis en inzichten door te laten stromen naar verschillende niveaus in het Groene onderwijs. Ultiem doel is jongeren zodanig van kennis te voorzien dat zij zelf een goed onderbouwde mening kunnen formuleren over kansen en risico’s van gebruik van nieuwe technieken in de veredeling, en daarmee ook een bijdrage kunnen leveren aan genoemd maatschappelijk debat.
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherGroen Kennisnet
Media of outputOnline
Publication statusPublished - Dec 2017

Cite this

@misc{54751327dee74b3fb8488cc4db6509b9,
title = "Dossier Nieuwe technieken plantenveredeling",
abstract = "In de plantenveredeling vindt op dit moment zeer snelle innovatie plaats. Een deel van deze innovatie is onderdeel van een maatschappelijk debat. Dit dossier bevat lesmateriaal om nieuwe wetenschappelijke kennis en inzichten door te laten stromen naar verschillende niveaus in het Groene onderwijs. Ultiem doel is jongeren zodanig van kennis te voorzien dat zij zelf een goed onderbouwde mening kunnen formuleren over kansen en risico’s van gebruik van nieuwe technieken in de veredeling, en daarmee ook een bijdrage kunnen leveren aan genoemd maatschappelijk debat.",
author = "L.A.P. Lotz and {van de Wiel}, C.C.M.",
year = "2017",
month = "12",
language = "Dutch",
publisher = "Groen Kennisnet",

}

Lotz, LAP & van de Wiel, CCM, Dossier Nieuwe technieken plantenveredeling, 2017, Web publication/site, Groen Kennisnet, Wageningen.
Dossier Nieuwe technieken plantenveredeling. Lotz, L.A.P. (Author); van de Wiel, C.C.M. (Author). 2017. Wageningen : Groen Kennisnet.

Research output: Non-textual formWeb publication/site

TY - ADVS

T1 - Dossier Nieuwe technieken plantenveredeling

AU - Lotz, L.A.P.

AU - van de Wiel, C.C.M.

PY - 2017/12

Y1 - 2017/12

N2 - In de plantenveredeling vindt op dit moment zeer snelle innovatie plaats. Een deel van deze innovatie is onderdeel van een maatschappelijk debat. Dit dossier bevat lesmateriaal om nieuwe wetenschappelijke kennis en inzichten door te laten stromen naar verschillende niveaus in het Groene onderwijs. Ultiem doel is jongeren zodanig van kennis te voorzien dat zij zelf een goed onderbouwde mening kunnen formuleren over kansen en risico’s van gebruik van nieuwe technieken in de veredeling, en daarmee ook een bijdrage kunnen leveren aan genoemd maatschappelijk debat.

AB - In de plantenveredeling vindt op dit moment zeer snelle innovatie plaats. Een deel van deze innovatie is onderdeel van een maatschappelijk debat. Dit dossier bevat lesmateriaal om nieuwe wetenschappelijke kennis en inzichten door te laten stromen naar verschillende niveaus in het Groene onderwijs. Ultiem doel is jongeren zodanig van kennis te voorzien dat zij zelf een goed onderbouwde mening kunnen formuleren over kansen en risico’s van gebruik van nieuwe technieken in de veredeling, en daarmee ook een bijdrage kunnen leveren aan genoemd maatschappelijk debat.

M3 - Web publication/site

PB - Groen Kennisnet

CY - Wageningen

ER -