Dossier multidisciplinaire voedselinnovatie

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

Abstract

WURKS-project in samenwerking met Groen Kennisnet. Om tot succesvolle productinnovatie te komen is een multidisciplinaire aanpak essentieel. Samenwerking tussen stakeholders van verschillende disciplines en het begrijpen van het perspectief van de consument is hierbij van groot belang. Dit dossier presenteert een aantal theorieën over productontwikkeling en interne en externe communicatie op het gebied van multidisciplinair innoveren in de voedselindustrie.
LanguageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherGroen Kennisnet
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 2019

Cite this

@misc{80eda7525a6a41dabd9dde1fbf31abda,
title = "Dossier multidisciplinaire voedselinnovatie",
abstract = "WURKS-project in samenwerking met Groen Kennisnet. Om tot succesvolle productinnovatie te komen is een multidisciplinaire aanpak essentieel. Samenwerking tussen stakeholders van verschillende disciplines en het begrijpen van het perspectief van de consument is hierbij van groot belang. Dit dossier presenteert een aantal theorie{\"e}n over productontwikkeling en interne en externe communicatie op het gebied van multidisciplinair innoveren in de voedselindustrie.",
author = "S.J. Sijtsema and H.J.M. Kortstee",
year = "2019",
language = "Dutch",
publisher = "Groen Kennisnet",

}

Sijtsema, SJ & Kortstee, HJM, Dossier multidisciplinaire voedselinnovatie, 2019, Web publication/site, Groen Kennisnet, Wageningen.
Dossier multidisciplinaire voedselinnovatie. Sijtsema, S.J. (Author); Kortstee, H.J.M. (Author). 2019. Wageningen : Groen Kennisnet.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

TY - ADVS

T1 - Dossier multidisciplinaire voedselinnovatie

AU - Sijtsema, S.J.

AU - Kortstee, H.J.M.

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - WURKS-project in samenwerking met Groen Kennisnet. Om tot succesvolle productinnovatie te komen is een multidisciplinaire aanpak essentieel. Samenwerking tussen stakeholders van verschillende disciplines en het begrijpen van het perspectief van de consument is hierbij van groot belang. Dit dossier presenteert een aantal theorieën over productontwikkeling en interne en externe communicatie op het gebied van multidisciplinair innoveren in de voedselindustrie.

AB - WURKS-project in samenwerking met Groen Kennisnet. Om tot succesvolle productinnovatie te komen is een multidisciplinaire aanpak essentieel. Samenwerking tussen stakeholders van verschillende disciplines en het begrijpen van het perspectief van de consument is hierbij van groot belang. Dit dossier presenteert een aantal theorieën over productontwikkeling en interne en externe communicatie op het gebied van multidisciplinair innoveren in de voedselindustrie.

M3 - Web publication/site

PB - Groen Kennisnet

CY - Wageningen

ER -