Dossier Migratie

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

Abstract

In de afgelopen tien jaar is migratie wereldwijd tot een recordhoogte gestegen als gevolg van (natuur)rampen, crises en zich langzaam voltrekkende noodsituaties. Deze aantallen zullen blijven stijgen, ook als gevolg van klimaatverandering en gerelateerde natuurextremen. Onze uitdaging voor de toekomst is ervoor te zorgen dat bestaande systemen en structuren voor noodhulp en rampenbestrijding deze ontwikkeling aankunnen. Deze complexe problematiek heeft baat bij een geïntegreerde, holistische aanpak. Wageningen University & Research combineert verschillende expertises die overkoepelende thema’s als klimaatverandering, duurzaamheid, omgeving, veiligheid en gezondheid adresseren.
Original languageDutch
PublisherWageningen University & Research
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 2017

Cite this

Stuiver, M. (Author). (2017). Dossier Migratie. Web publication/site, Wageningen University & Research. Retrieved from http://edepot.wur.nl/419317
Stuiver, M. (Author). / Dossier Migratie. [Web publication/site].
@misc{e3d1a54d9cec47fab98c97192d7d292c,
title = "Dossier Migratie",
abstract = "In de afgelopen tien jaar is migratie wereldwijd tot een recordhoogte gestegen als gevolg van (natuur)rampen, crises en zich langzaam voltrekkende noodsituaties. Deze aantallen zullen blijven stijgen, ook als gevolg van klimaatverandering en gerelateerde natuurextremen. Onze uitdaging voor de toekomst is ervoor te zorgen dat bestaande systemen en structuren voor noodhulp en rampenbestrijding deze ontwikkeling aankunnen. Deze complexe problematiek heeft baat bij een ge{\"i}ntegreerde, holistische aanpak. Wageningen University & Research combineert verschillende expertises die overkoepelende thema’s als klimaatverandering, duurzaamheid, omgeving, veiligheid en gezondheid adresseren.",
author = "M. Stuiver",
year = "2017",
language = "Dutch",
publisher = "Wageningen University & Research",

}

Stuiver, M, Dossier Migratie, 2017, Web publication/site, Wageningen University & Research.
Dossier Migratie. Stuiver, M. (Author). 2017. Wageningen University & Research.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

TY - ADVS

T1 - Dossier Migratie

AU - Stuiver, M.

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - In de afgelopen tien jaar is migratie wereldwijd tot een recordhoogte gestegen als gevolg van (natuur)rampen, crises en zich langzaam voltrekkende noodsituaties. Deze aantallen zullen blijven stijgen, ook als gevolg van klimaatverandering en gerelateerde natuurextremen. Onze uitdaging voor de toekomst is ervoor te zorgen dat bestaande systemen en structuren voor noodhulp en rampenbestrijding deze ontwikkeling aankunnen. Deze complexe problematiek heeft baat bij een geïntegreerde, holistische aanpak. Wageningen University & Research combineert verschillende expertises die overkoepelende thema’s als klimaatverandering, duurzaamheid, omgeving, veiligheid en gezondheid adresseren.

AB - In de afgelopen tien jaar is migratie wereldwijd tot een recordhoogte gestegen als gevolg van (natuur)rampen, crises en zich langzaam voltrekkende noodsituaties. Deze aantallen zullen blijven stijgen, ook als gevolg van klimaatverandering en gerelateerde natuurextremen. Onze uitdaging voor de toekomst is ervoor te zorgen dat bestaande systemen en structuren voor noodhulp en rampenbestrijding deze ontwikkeling aankunnen. Deze complexe problematiek heeft baat bij een geïntegreerde, holistische aanpak. Wageningen University & Research combineert verschillende expertises die overkoepelende thema’s als klimaatverandering, duurzaamheid, omgeving, veiligheid en gezondheid adresseren.

M3 - Web publication/site

PB - Wageningen University & Research

ER -

Stuiver M (Author). Dossier Migratie Wageningen University & Research. 2017.