Dossier Groenbemesters

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

Abstract

De keuze voor groenbemesters is van veel factoren afhankelijk zoals bodemeigenschappen en gewasrotatie. Om studenten te laten kennismaken met de problematiek wordt er in een WURKS-project een lesmateriaal ontwikkeld in de vorm van een handboek, factsheets, powerpointpresentatie voor het onderwijs en opdrachten.
LanguageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherGroen Kennisnet
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 2019

Cite this

Dijkshoorn-Dekker, M. W. C. (Author). (2019). Dossier Groenbemesters. Web publication/site, Wageningen: Groen Kennisnet. Retrieved from http://edepot.wur.nl/478625
@misc{93ea52d3d8e74052a00ef3bb17e8d128,
title = "Dossier Groenbemesters",
abstract = "De keuze voor groenbemesters is van veel factoren afhankelijk zoals bodemeigenschappen en gewasrotatie. Om studenten te laten kennismaken met de problematiek wordt er in een WURKS-project een lesmateriaal ontwikkeld in de vorm van een handboek, factsheets, powerpointpresentatie voor het onderwijs en opdrachten.",
author = "M.W.C. Dijkshoorn-Dekker",
year = "2019",
language = "Dutch",
publisher = "Groen Kennisnet",

}

Dijkshoorn-Dekker, MWC, Dossier Groenbemesters, 2019, Web publication/site, Groen Kennisnet, Wageningen.
Dossier Groenbemesters. Dijkshoorn-Dekker, M.W.C. (Author). 2019. Wageningen : Groen Kennisnet.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

TY - ADVS

T1 - Dossier Groenbemesters

AU - Dijkshoorn-Dekker, M.W.C.

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - De keuze voor groenbemesters is van veel factoren afhankelijk zoals bodemeigenschappen en gewasrotatie. Om studenten te laten kennismaken met de problematiek wordt er in een WURKS-project een lesmateriaal ontwikkeld in de vorm van een handboek, factsheets, powerpointpresentatie voor het onderwijs en opdrachten.

AB - De keuze voor groenbemesters is van veel factoren afhankelijk zoals bodemeigenschappen en gewasrotatie. Om studenten te laten kennismaken met de problematiek wordt er in een WURKS-project een lesmateriaal ontwikkeld in de vorm van een handboek, factsheets, powerpointpresentatie voor het onderwijs en opdrachten.

M3 - Web publication/site

PB - Groen Kennisnet

CY - Wageningen

ER -

Dijkshoorn-Dekker MWC (Author). Dossier Groenbemesters Wageningen: Groen Kennisnet. 2019.