Dossier consumer connection in short food chains

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

Abstract

WURKS-project in samenwerking met Groen Kennisnet, 2019. Er is een toenemende behoefte bij ondernemers om in korte ketens te willen stappen. In de praktijk is het voor korteketenondernemers zeer lastig gebleken om een gezond verdienmodel te ontwikkelen. Daarbij blijkt het interpreteren van het consumentengedrag zeer lastig en een cruciaal onderdeel voor succes. In dit dossier wordt uitgelegd hoe je consumentengedrag kunt begrijpen en beïnvloeden. De gevolgen voor het businessmodel lichten we toe.
LanguageDutch
PublisherGroen Kennisnet
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 2019

Cite this

@misc{7f69eb22f0994e07b24de16b89f6f503,
title = "Dossier consumer connection in short food chains",
abstract = "WURKS-project in samenwerking met Groen Kennisnet, 2019. Er is een toenemende behoefte bij ondernemers om in korte ketens te willen stappen. In de praktijk is het voor korteketenondernemers zeer lastig gebleken om een gezond verdienmodel te ontwikkelen. Daarbij blijkt het interpreteren van het consumentengedrag zeer lastig en een cruciaal onderdeel voor succes. In dit dossier wordt uitgelegd hoe je consumentengedrag kunt begrijpen en be{\"i}nvloeden. De gevolgen voor het businessmodel lichten we toe.",
author = "S.J. Sijtsema and H.J.M. Kortstee",
year = "2019",
language = "Dutch",
publisher = "Groen Kennisnet",

}

Dossier consumer connection in short food chains. Sijtsema, S.J. (Author); Kortstee, H.J.M. (Author). 2019. Groen Kennisnet.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

TY - ADVS

T1 - Dossier consumer connection in short food chains

AU - Sijtsema, S.J.

AU - Kortstee, H.J.M.

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - WURKS-project in samenwerking met Groen Kennisnet, 2019. Er is een toenemende behoefte bij ondernemers om in korte ketens te willen stappen. In de praktijk is het voor korteketenondernemers zeer lastig gebleken om een gezond verdienmodel te ontwikkelen. Daarbij blijkt het interpreteren van het consumentengedrag zeer lastig en een cruciaal onderdeel voor succes. In dit dossier wordt uitgelegd hoe je consumentengedrag kunt begrijpen en beïnvloeden. De gevolgen voor het businessmodel lichten we toe.

AB - WURKS-project in samenwerking met Groen Kennisnet, 2019. Er is een toenemende behoefte bij ondernemers om in korte ketens te willen stappen. In de praktijk is het voor korteketenondernemers zeer lastig gebleken om een gezond verdienmodel te ontwikkelen. Daarbij blijkt het interpreteren van het consumentengedrag zeer lastig en een cruciaal onderdeel voor succes. In dit dossier wordt uitgelegd hoe je consumentengedrag kunt begrijpen en beïnvloeden. De gevolgen voor het businessmodel lichten we toe.

M3 - Web publication/site

PB - Groen Kennisnet

ER -