Dossier Beweiding

Research output: Non-textual formWeb publication/site

Abstract

Het dossier Beweiding bevat een overzicht van actuele kennis over het onderwerp Beweiding. Een belangrijk onderdeel is de Basisbundel Beweiding, een set van powerpointpresentaties met actuele kennis over beweiding. Daarnaast is er informatie bij de thema’s ‘Feedwedge bij omweiden’ en ‘Nieuw Nederlands Weiden’ te downloaden.
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherGroen Kennisnet
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 2018

Cite this

Philipsen, A. P. (Author), & van den Pol, A. (Author). (2018). Dossier Beweiding. Web publication/site, Wageningen: Groen Kennisnet. Retrieved from http://edepot.wur.nl/309255
@misc{17b8d807605f49d9b0986c5fc650519c,
title = "Dossier Beweiding",
abstract = "Het dossier Beweiding bevat een overzicht van actuele kennis over het onderwerp Beweiding. Een belangrijk onderdeel is de Basisbundel Beweiding, een set van powerpointpresentaties met actuele kennis over beweiding. Daarnaast is er informatie bij de thema’s ‘Feedwedge bij omweiden’ en ‘Nieuw Nederlands Weiden’ te downloaden.",
author = "A.P. Philipsen and {van den Pol}, A.",
year = "2018",
language = "Dutch",
publisher = "Groen Kennisnet",

}

Philipsen, AP & van den Pol, A, Dossier Beweiding, 2018, Web publication/site, Groen Kennisnet, Wageningen.
Dossier Beweiding. Philipsen, A.P. (Author); van den Pol, A. (Author). 2018. Wageningen : Groen Kennisnet.

Research output: Non-textual formWeb publication/site

TY - ADVS

T1 - Dossier Beweiding

AU - Philipsen, A.P.

AU - van den Pol, A.

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Het dossier Beweiding bevat een overzicht van actuele kennis over het onderwerp Beweiding. Een belangrijk onderdeel is de Basisbundel Beweiding, een set van powerpointpresentaties met actuele kennis over beweiding. Daarnaast is er informatie bij de thema’s ‘Feedwedge bij omweiden’ en ‘Nieuw Nederlands Weiden’ te downloaden.

AB - Het dossier Beweiding bevat een overzicht van actuele kennis over het onderwerp Beweiding. Een belangrijk onderdeel is de Basisbundel Beweiding, een set van powerpointpresentaties met actuele kennis over beweiding. Daarnaast is er informatie bij de thema’s ‘Feedwedge bij omweiden’ en ‘Nieuw Nederlands Weiden’ te downloaden.

M3 - Web publication/site

PB - Groen Kennisnet

CY - Wageningen

ER -