Dierlijke biotechnologie, met name onderzoek aan het MHC-complex ter verbetering van de gezondheid van landbouwhuisdieren.

W.B. van Muiswinkel

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingAbstractAcademic

  LanguageDutch
  Title of host publicationAbstract PCLB Symp. Landbouwbiotechnologie. Wageningen
  Pages13
  Publication statusPublished - 1989

  Cite this

  van Muiswinkel, W. B. (1989). Dierlijke biotechnologie, met name onderzoek aan het MHC-complex ter verbetering van de gezondheid van landbouwhuisdieren. In Abstract PCLB Symp. Landbouwbiotechnologie. Wageningen (pp. 13)
  van Muiswinkel, W.B. / Dierlijke biotechnologie, met name onderzoek aan het MHC-complex ter verbetering van de gezondheid van landbouwhuisdieren. Abstract PCLB Symp. Landbouwbiotechnologie. Wageningen. 1989. pp. 13
  @inbook{5298ed83d10f4104a05e7124e1030a35,
  title = "Dierlijke biotechnologie, met name onderzoek aan het MHC-complex ter verbetering van de gezondheid van landbouwhuisdieren.",
  author = "{van Muiswinkel}, W.B.",
  year = "1989",
  language = "Dutch",
  pages = "13",
  booktitle = "Abstract PCLB Symp. Landbouwbiotechnologie. Wageningen",

  }

  van Muiswinkel, WB 1989, Dierlijke biotechnologie, met name onderzoek aan het MHC-complex ter verbetering van de gezondheid van landbouwhuisdieren. in Abstract PCLB Symp. Landbouwbiotechnologie. Wageningen. pp. 13.

  Dierlijke biotechnologie, met name onderzoek aan het MHC-complex ter verbetering van de gezondheid van landbouwhuisdieren. / van Muiswinkel, W.B.

  Abstract PCLB Symp. Landbouwbiotechnologie. Wageningen. 1989. p. 13.

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingAbstractAcademic

  TY - CHAP

  T1 - Dierlijke biotechnologie, met name onderzoek aan het MHC-complex ter verbetering van de gezondheid van landbouwhuisdieren.

  AU - van Muiswinkel, W.B.

  PY - 1989

  Y1 - 1989

  M3 - Abstract

  SP - 13

  BT - Abstract PCLB Symp. Landbouwbiotechnologie. Wageningen

  ER -

  van Muiswinkel WB. Dierlijke biotechnologie, met name onderzoek aan het MHC-complex ter verbetering van de gezondheid van landbouwhuisdieren. In Abstract PCLB Symp. Landbouwbiotechnologie. Wageningen. 1989. p. 13