Deskstudie Bedrijfsverzamelgebouw voor Aquacultuur

W. Abbink, N.A.M. Ros, A. Blanco

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Stichting ZIGZAG heeft de indruk dat er in Zeeland behoefte is aan een bedrijfsverzamelgebouw voor aquacultuur. Het voormalige mijnendepot in Veere is als gebouw beschikbaar om deze functie te vervullen, en is qua ligging en vormgeving geschikt. Het doel van deze studie is een beeld te geven van de mogelijke inrichting en de kosten voor diverse aquacultuur teeltvormen in het gebouw. Daarnaast om aan te geven of de waterkwaliteit rondom het beoogde complex hiervoor geschikt is.
Original languageDutch
Place of PublicationYerseke
PublisherIMARES
Number of pages24
Publication statusPublished - 2013

Publication series

NameRapport / IMARES
PublisherIMARES
No.C174/13

Keywords

  • aquaculture
  • fish culture
  • algae culture
  • shellfish culture
  • saline agriculture
  • hatcheries
  • fish farms
  • buildings

Cite this

Abbink, W., Ros, N. A. M., & Blanco, A. (2013). Deskstudie Bedrijfsverzamelgebouw voor Aquacultuur. (Rapport / IMARES; No. C174/13). Yerseke: IMARES.
Abbink, W. ; Ros, N.A.M. ; Blanco, A. / Deskstudie Bedrijfsverzamelgebouw voor Aquacultuur. Yerseke : IMARES, 2013. 24 p. (Rapport / IMARES; C174/13).
@book{a9498da15c064d69bf37ffa912a295f5,
title = "Deskstudie Bedrijfsverzamelgebouw voor Aquacultuur",
abstract = "Stichting ZIGZAG heeft de indruk dat er in Zeeland behoefte is aan een bedrijfsverzamelgebouw voor aquacultuur. Het voormalige mijnendepot in Veere is als gebouw beschikbaar om deze functie te vervullen, en is qua ligging en vormgeving geschikt. Het doel van deze studie is een beeld te geven van de mogelijke inrichting en de kosten voor diverse aquacultuur teeltvormen in het gebouw. Daarnaast om aan te geven of de waterkwaliteit rondom het beoogde complex hiervoor geschikt is.",
keywords = "aquacultuur, visteelt, algenteelt, schaal- en schelpdierenteelt, zoutwaterlandbouw, broedinstallaties, viskwekerijen, gebouwen, aquaculture, fish culture, algae culture, shellfish culture, saline agriculture, hatcheries, fish farms, buildings",
author = "W. Abbink and N.A.M. Ros and A. Blanco",
year = "2013",
language = "Dutch",
series = "Rapport / IMARES",
publisher = "IMARES",
number = "C174/13",

}

Abbink, W, Ros, NAM & Blanco, A 2013, Deskstudie Bedrijfsverzamelgebouw voor Aquacultuur. Rapport / IMARES, no. C174/13, IMARES, Yerseke.

Deskstudie Bedrijfsverzamelgebouw voor Aquacultuur. / Abbink, W.; Ros, N.A.M.; Blanco, A.

Yerseke : IMARES, 2013. 24 p. (Rapport / IMARES; No. C174/13).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Deskstudie Bedrijfsverzamelgebouw voor Aquacultuur

AU - Abbink, W.

AU - Ros, N.A.M.

AU - Blanco, A.

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Stichting ZIGZAG heeft de indruk dat er in Zeeland behoefte is aan een bedrijfsverzamelgebouw voor aquacultuur. Het voormalige mijnendepot in Veere is als gebouw beschikbaar om deze functie te vervullen, en is qua ligging en vormgeving geschikt. Het doel van deze studie is een beeld te geven van de mogelijke inrichting en de kosten voor diverse aquacultuur teeltvormen in het gebouw. Daarnaast om aan te geven of de waterkwaliteit rondom het beoogde complex hiervoor geschikt is.

AB - Stichting ZIGZAG heeft de indruk dat er in Zeeland behoefte is aan een bedrijfsverzamelgebouw voor aquacultuur. Het voormalige mijnendepot in Veere is als gebouw beschikbaar om deze functie te vervullen, en is qua ligging en vormgeving geschikt. Het doel van deze studie is een beeld te geven van de mogelijke inrichting en de kosten voor diverse aquacultuur teeltvormen in het gebouw. Daarnaast om aan te geven of de waterkwaliteit rondom het beoogde complex hiervoor geschikt is.

KW - aquacultuur

KW - visteelt

KW - algenteelt

KW - schaal- en schelpdierenteelt

KW - zoutwaterlandbouw

KW - broedinstallaties

KW - viskwekerijen

KW - gebouwen

KW - aquaculture

KW - fish culture

KW - algae culture

KW - shellfish culture

KW - saline agriculture

KW - hatcheries

KW - fish farms

KW - buildings

M3 - Report

T3 - Rapport / IMARES

BT - Deskstudie Bedrijfsverzamelgebouw voor Aquacultuur

PB - IMARES

CY - Yerseke

ER -

Abbink W, Ros NAM, Blanco A. Deskstudie Bedrijfsverzamelgebouw voor Aquacultuur. Yerseke: IMARES, 2013. 24 p. (Rapport / IMARES; C174/13).