Debietmeetstations op de Schipbeek: Kloosterstuw te Deventer; Inlaatgemaal Twentekanaal te Markelo

W. Boiten

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Op 18 november 1999 verleende het Waterschap Rijn en IJssel opdracht aan de Sectie Waterhuishouding, Wageningen Universiteit tot het bepalen van nieuwe afvoerrelaties voor twee debietmeetstations langs de Schipbeek. Het betrof de volgende werkzaamheden: - ijking van de Kloosterstuw met behulp van twee hydraulische modellen; - het uitvoeren van controle-metingen ter plaatse van de vijzeluitgang van het inlaatgemaal Twentekanaal.
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherWageningen Universiteit
Publication statusPublished - 2000

Publication series

NameRapport / Sectie Waterhuishouding, [Departement] Omgevingswetenschappen, Wageningen Universiteit
No.96
ISSN (Print)0926-230X

Keywords

  • water management
  • weirs
  • pumping stations
  • streams
  • effluents
  • measurement
  • calibration
  • polder boards
  • overijssel

Cite this

Boiten, W. (2000). Debietmeetstations op de Schipbeek: Kloosterstuw te Deventer; Inlaatgemaal Twentekanaal te Markelo. (Rapport / Sectie Waterhuishouding, [Departement] Omgevingswetenschappen, Wageningen Universiteit; No. 96). Wageningen: Wageningen Universiteit.
Boiten, W. / Debietmeetstations op de Schipbeek: Kloosterstuw te Deventer; Inlaatgemaal Twentekanaal te Markelo. Wageningen : Wageningen Universiteit, 2000. (Rapport / Sectie Waterhuishouding, [Departement] Omgevingswetenschappen, Wageningen Universiteit; 96).
@book{f45f43b1588c42d7a31224ce59dc1448,
title = "Debietmeetstations op de Schipbeek: Kloosterstuw te Deventer; Inlaatgemaal Twentekanaal te Markelo",
abstract = "Op 18 november 1999 verleende het Waterschap Rijn en IJssel opdracht aan de Sectie Waterhuishouding, Wageningen Universiteit tot het bepalen van nieuwe afvoerrelaties voor twee debietmeetstations langs de Schipbeek. Het betrof de volgende werkzaamheden: - ijking van de Kloosterstuw met behulp van twee hydraulische modellen; - het uitvoeren van controle-metingen ter plaatse van de vijzeluitgang van het inlaatgemaal Twentekanaal.",
keywords = "waterbeheer, stuwen, pompstations, waterlopen, afvoerwater, meting, kalibratie, waterschappen, overijssel, water management, weirs, pumping stations, streams, effluents, measurement, calibration, polder boards, overijssel",
author = "W. Boiten",
note = "Opdrachtgever: Waterschap Rijn en IJssel 50 03:A2",
year = "2000",
language = "Dutch",
series = "Rapport / Sectie Waterhuishouding, [Departement] Omgevingswetenschappen, Wageningen Universiteit",
publisher = "Wageningen Universiteit",
number = "96",

}

Boiten, W 2000, Debietmeetstations op de Schipbeek: Kloosterstuw te Deventer; Inlaatgemaal Twentekanaal te Markelo. Rapport / Sectie Waterhuishouding, [Departement] Omgevingswetenschappen, Wageningen Universiteit, no. 96, Wageningen Universiteit, Wageningen.

Debietmeetstations op de Schipbeek: Kloosterstuw te Deventer; Inlaatgemaal Twentekanaal te Markelo. / Boiten, W.

Wageningen : Wageningen Universiteit, 2000. (Rapport / Sectie Waterhuishouding, [Departement] Omgevingswetenschappen, Wageningen Universiteit; No. 96).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Debietmeetstations op de Schipbeek: Kloosterstuw te Deventer; Inlaatgemaal Twentekanaal te Markelo

AU - Boiten, W.

N1 - Opdrachtgever: Waterschap Rijn en IJssel 50 03:A2

PY - 2000

Y1 - 2000

N2 - Op 18 november 1999 verleende het Waterschap Rijn en IJssel opdracht aan de Sectie Waterhuishouding, Wageningen Universiteit tot het bepalen van nieuwe afvoerrelaties voor twee debietmeetstations langs de Schipbeek. Het betrof de volgende werkzaamheden: - ijking van de Kloosterstuw met behulp van twee hydraulische modellen; - het uitvoeren van controle-metingen ter plaatse van de vijzeluitgang van het inlaatgemaal Twentekanaal.

AB - Op 18 november 1999 verleende het Waterschap Rijn en IJssel opdracht aan de Sectie Waterhuishouding, Wageningen Universiteit tot het bepalen van nieuwe afvoerrelaties voor twee debietmeetstations langs de Schipbeek. Het betrof de volgende werkzaamheden: - ijking van de Kloosterstuw met behulp van twee hydraulische modellen; - het uitvoeren van controle-metingen ter plaatse van de vijzeluitgang van het inlaatgemaal Twentekanaal.

KW - waterbeheer

KW - stuwen

KW - pompstations

KW - waterlopen

KW - afvoerwater

KW - meting

KW - kalibratie

KW - waterschappen

KW - overijssel

KW - water management

KW - weirs

KW - pumping stations

KW - streams

KW - effluents

KW - measurement

KW - calibration

KW - polder boards

KW - overijssel

M3 - Report

T3 - Rapport / Sectie Waterhuishouding, [Departement] Omgevingswetenschappen, Wageningen Universiteit

BT - Debietmeetstations op de Schipbeek: Kloosterstuw te Deventer; Inlaatgemaal Twentekanaal te Markelo

PB - Wageningen Universiteit

CY - Wageningen

ER -

Boiten W. Debietmeetstations op de Schipbeek: Kloosterstuw te Deventer; Inlaatgemaal Twentekanaal te Markelo. Wageningen: Wageningen Universiteit, 2000. (Rapport / Sectie Waterhuishouding, [Departement] Omgevingswetenschappen, Wageningen Universiteit; 96).