De Vijfheerenlanden : een economisch sociografisch onderzoek van de landbouw

Anonymous,

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

In verband met de noodzakelijkheid om in de Vijfheerenlanden cultuurtechnische verbeteringen aan te brengen, nam Ir F.P.Mesu, directeur van de Cultuurtechnische Dienst het initiatief tot het doen instellen van een breed opgezet onderzoek naar de landbouwkundige toestand in dit gebied. Het Landbouw-Economisch Instituut en het Rijkslandbouwconsulentschap te Dordrecht kregen tot taak een economisch-sociografisch onderzoek in te stellen naar de landbouw in de Vijfheerenlanden.
Original languageDutch
Place of PublicationDen Haag
PublisherLandbouw-Economisch Instituut
Number of pages97
Publication statusPublished - 1952

Publication series

NameRapport / Landbouw-Economisch Instituut
No.no. 167

Keywords

  • agricultural situation
  • agricultural economics
  • sociography
  • zuid-holland

Cite this

Anonymous (1952). De Vijfheerenlanden : een economisch sociografisch onderzoek van de landbouw. (Rapport / Landbouw-Economisch Instituut; No. no. 167). Den Haag: Landbouw-Economisch Instituut.
Anonymous. / De Vijfheerenlanden : een economisch sociografisch onderzoek van de landbouw. Den Haag : Landbouw-Economisch Instituut, 1952. 97 p. (Rapport / Landbouw-Economisch Instituut; no. 167).
@book{bd42f655481f48adb3335d506d88bff8,
title = "De Vijfheerenlanden : een economisch sociografisch onderzoek van de landbouw",
abstract = "In verband met de noodzakelijkheid om in de Vijfheerenlanden cultuurtechnische verbeteringen aan te brengen, nam Ir F.P.Mesu, directeur van de Cultuurtechnische Dienst het initiatief tot het doen instellen van een breed opgezet onderzoek naar de landbouwkundige toestand in dit gebied. Het Landbouw-Economisch Instituut en het Rijkslandbouwconsulentschap te Dordrecht kregen tot taak een economisch-sociografisch onderzoek in te stellen naar de landbouw in de Vijfheerenlanden.",
keywords = "landbouwsituatie, agrarische economie, sociografie, zuid-holland, agricultural situation, agricultural economics, sociography, zuid-holland",
author = "Anonymous",
year = "1952",
language = "Dutch",
series = "Rapport / Landbouw-Economisch Instituut",
publisher = "Landbouw-Economisch Instituut",
number = "no. 167",

}

Anonymous 1952, De Vijfheerenlanden : een economisch sociografisch onderzoek van de landbouw. Rapport / Landbouw-Economisch Instituut, no. no. 167, Landbouw-Economisch Instituut, Den Haag.

De Vijfheerenlanden : een economisch sociografisch onderzoek van de landbouw. / Anonymous.

Den Haag : Landbouw-Economisch Instituut, 1952. 97 p. (Rapport / Landbouw-Economisch Instituut; No. no. 167).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - De Vijfheerenlanden : een economisch sociografisch onderzoek van de landbouw

AU - Anonymous, null

PY - 1952

Y1 - 1952

N2 - In verband met de noodzakelijkheid om in de Vijfheerenlanden cultuurtechnische verbeteringen aan te brengen, nam Ir F.P.Mesu, directeur van de Cultuurtechnische Dienst het initiatief tot het doen instellen van een breed opgezet onderzoek naar de landbouwkundige toestand in dit gebied. Het Landbouw-Economisch Instituut en het Rijkslandbouwconsulentschap te Dordrecht kregen tot taak een economisch-sociografisch onderzoek in te stellen naar de landbouw in de Vijfheerenlanden.

AB - In verband met de noodzakelijkheid om in de Vijfheerenlanden cultuurtechnische verbeteringen aan te brengen, nam Ir F.P.Mesu, directeur van de Cultuurtechnische Dienst het initiatief tot het doen instellen van een breed opgezet onderzoek naar de landbouwkundige toestand in dit gebied. Het Landbouw-Economisch Instituut en het Rijkslandbouwconsulentschap te Dordrecht kregen tot taak een economisch-sociografisch onderzoek in te stellen naar de landbouw in de Vijfheerenlanden.

KW - landbouwsituatie

KW - agrarische economie

KW - sociografie

KW - zuid-holland

KW - agricultural situation

KW - agricultural economics

KW - sociography

KW - zuid-holland

M3 - Report

T3 - Rapport / Landbouw-Economisch Instituut

BT - De Vijfheerenlanden : een economisch sociografisch onderzoek van de landbouw

PB - Landbouw-Economisch Instituut

CY - Den Haag

ER -

Anonymous. De Vijfheerenlanden : een economisch sociografisch onderzoek van de landbouw. Den Haag: Landbouw-Economisch Instituut, 1952. 97 p. (Rapport / Landbouw-Economisch Instituut; no. 167).