De trekker met voorlader op een akkerbouwbedrijf, een weidebedrijf en een gemengd bedrijf : een arbeidsonderzoek van drie typen trekkers, uitgerust met voorlader, in bedrijfsverband

Anonymous

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  Original languageDutch
  Place of PublicationWageningen
  Publisher[s.n.]
  Number of pages37
  Publication statusPublished - 1960

  Publication series

  NameGestencilde mededeling / Instituut voor landbouwtechniek en rationalisatie
  No.1960, no. 10

  Keywords

  • implements
  • tractors
  • trailers
  • trucks

  Cite this

  Anonymous (1960). De trekker met voorlader op een akkerbouwbedrijf, een weidebedrijf en een gemengd bedrijf : een arbeidsonderzoek van drie typen trekkers, uitgerust met voorlader, in bedrijfsverband. (Gestencilde mededeling / Instituut voor landbouwtechniek en rationalisatie; No. 1960, no. 10). Wageningen: [s.n.].
  Anonymous. / De trekker met voorlader op een akkerbouwbedrijf, een weidebedrijf en een gemengd bedrijf : een arbeidsonderzoek van drie typen trekkers, uitgerust met voorlader, in bedrijfsverband. Wageningen : [s.n.], 1960. 37 p. (Gestencilde mededeling / Instituut voor landbouwtechniek en rationalisatie; 1960, no. 10).
  @book{d5f07a37cbc940d199f3fd28bf41a3a9,
  title = "De trekker met voorlader op een akkerbouwbedrijf, een weidebedrijf en een gemengd bedrijf : een arbeidsonderzoek van drie typen trekkers, uitgerust met voorlader, in bedrijfsverband",
  keywords = "werktuigen, trekkers, trailers, trucks, implements, tractors, trailers, trucks",
  author = "Anonymous",
  year = "1960",
  language = "Dutch",
  series = "Gestencilde mededeling / Instituut voor landbouwtechniek en rationalisatie",
  publisher = "[s.n.]",
  number = "1960, no. 10",

  }

  Anonymous 1960, De trekker met voorlader op een akkerbouwbedrijf, een weidebedrijf en een gemengd bedrijf : een arbeidsonderzoek van drie typen trekkers, uitgerust met voorlader, in bedrijfsverband. Gestencilde mededeling / Instituut voor landbouwtechniek en rationalisatie, no. 1960, no. 10, [s.n.], Wageningen.

  De trekker met voorlader op een akkerbouwbedrijf, een weidebedrijf en een gemengd bedrijf : een arbeidsonderzoek van drie typen trekkers, uitgerust met voorlader, in bedrijfsverband. / Anonymous.

  Wageningen : [s.n.], 1960. 37 p. (Gestencilde mededeling / Instituut voor landbouwtechniek en rationalisatie; No. 1960, no. 10).

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - De trekker met voorlader op een akkerbouwbedrijf, een weidebedrijf en een gemengd bedrijf : een arbeidsonderzoek van drie typen trekkers, uitgerust met voorlader, in bedrijfsverband

  AU - Anonymous, null

  PY - 1960

  Y1 - 1960

  KW - werktuigen

  KW - trekkers

  KW - trailers

  KW - trucks

  KW - implements

  KW - tractors

  KW - trailers

  KW - trucks

  M3 - Report

  T3 - Gestencilde mededeling / Instituut voor landbouwtechniek en rationalisatie

  BT - De trekker met voorlader op een akkerbouwbedrijf, een weidebedrijf en een gemengd bedrijf : een arbeidsonderzoek van drie typen trekkers, uitgerust met voorlader, in bedrijfsverband

  PB - [s.n.]

  CY - Wageningen

  ER -

  Anonymous. De trekker met voorlader op een akkerbouwbedrijf, een weidebedrijf en een gemengd bedrijf : een arbeidsonderzoek van drie typen trekkers, uitgerust met voorlader, in bedrijfsverband. Wageningen: [s.n.], 1960. 37 p. (Gestencilde mededeling / Instituut voor landbouwtechniek en rationalisatie; 1960, no. 10).