De rentabiliteit van fruitteeltbedrijven

P.A. Spoor

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Een vergelijking van de financiële resultaten van bedrijven in Zeeland, de Betuwe en het zandgebied van Noord-Brabant en het noorden van Limburg. De in dit artikel gegeven financiële uitkomsten van fruitteeltbedrijven hebben betrekking op de bedrijfsboekhoudingen, die door de afdeling Tuinbouw van het L.E.I. van 1948 t /m 1956 zijn bijgehouden.
Original languageDutch
Place of Publication's Gravenhage
PublisherLandbouw-Economisch Instituut
Publication statusPublished - 1959

Publication series

NameReeks korte publikaties / Landbouw Economisch Instituut
No.No. 5

Keywords

  • fruit growing
  • profitability
  • netherlands

Cite this

Spoor, P. A. (1959). De rentabiliteit van fruitteeltbedrijven. (Reeks korte publikaties / Landbouw Economisch Instituut; No. No. 5). 's Gravenhage: Landbouw-Economisch Instituut.
Spoor, P.A. / De rentabiliteit van fruitteeltbedrijven. 's Gravenhage : Landbouw-Economisch Instituut, 1959. (Reeks korte publikaties / Landbouw Economisch Instituut; No. 5).
@book{5b98debd12734766ad9435eaf4457f18,
title = "De rentabiliteit van fruitteeltbedrijven",
abstract = "Een vergelijking van de financi{\"e}le resultaten van bedrijven in Zeeland, de Betuwe en het zandgebied van Noord-Brabant en het noorden van Limburg. De in dit artikel gegeven financi{\"e}le uitkomsten van fruitteeltbedrijven hebben betrekking op de bedrijfsboekhoudingen, die door de afdeling Tuinbouw van het L.E.I. van 1948 t /m 1956 zijn bijgehouden.",
keywords = "fruitteelt, rentabiliteit, nederland, fruit growing, profitability, netherlands",
author = "P.A. Spoor",
note = "Overdr. uit : Mededelingen Directeur van de tuinbouw ; 22 (1959) 1",
year = "1959",
language = "Dutch",
series = "Reeks korte publikaties / Landbouw Economisch Instituut",
publisher = "Landbouw-Economisch Instituut",
number = "No. 5",

}

Spoor, PA 1959, De rentabiliteit van fruitteeltbedrijven. Reeks korte publikaties / Landbouw Economisch Instituut, no. No. 5, Landbouw-Economisch Instituut, 's Gravenhage.

De rentabiliteit van fruitteeltbedrijven. / Spoor, P.A.

's Gravenhage : Landbouw-Economisch Instituut, 1959. (Reeks korte publikaties / Landbouw Economisch Instituut; No. No. 5).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - De rentabiliteit van fruitteeltbedrijven

AU - Spoor, P.A.

N1 - Overdr. uit : Mededelingen Directeur van de tuinbouw ; 22 (1959) 1

PY - 1959

Y1 - 1959

N2 - Een vergelijking van de financiële resultaten van bedrijven in Zeeland, de Betuwe en het zandgebied van Noord-Brabant en het noorden van Limburg. De in dit artikel gegeven financiële uitkomsten van fruitteeltbedrijven hebben betrekking op de bedrijfsboekhoudingen, die door de afdeling Tuinbouw van het L.E.I. van 1948 t /m 1956 zijn bijgehouden.

AB - Een vergelijking van de financiële resultaten van bedrijven in Zeeland, de Betuwe en het zandgebied van Noord-Brabant en het noorden van Limburg. De in dit artikel gegeven financiële uitkomsten van fruitteeltbedrijven hebben betrekking op de bedrijfsboekhoudingen, die door de afdeling Tuinbouw van het L.E.I. van 1948 t /m 1956 zijn bijgehouden.

KW - fruitteelt

KW - rentabiliteit

KW - nederland

KW - fruit growing

KW - profitability

KW - netherlands

M3 - Report

T3 - Reeks korte publikaties / Landbouw Economisch Instituut

BT - De rentabiliteit van fruitteeltbedrijven

PB - Landbouw-Economisch Instituut

CY - 's Gravenhage

ER -

Spoor PA. De rentabiliteit van fruitteeltbedrijven. 's Gravenhage: Landbouw-Economisch Instituut, 1959. (Reeks korte publikaties / Landbouw Economisch Instituut; No. 5).