De opgaven in de Zuidwestelijke Delta: Info-Graphic

J.A. Veraart, N.H. Holz Amorim de Sena, M. Tangelder, A. Spijkerman, E.J. van der Meer

Research output: Contribution to conferencePosterProfessional

Abstract

Om te komen tot meer veerkrachtige robuuste natuur wordt in de Zuidwestelijke Delta vooral gezocht naar het herstel van verbindingen tussen de bekkens en het toelaten van dynamiek. Het is van belang om continu te zoeken naar een evenwicht tussen natuurlijke dynamiek en economisch medegebruik.
Original languageDutch
Publication statusPublished - 2017

Cite this

@conference{086b778372e54fa1900f297184f35ef5,
title = "De opgaven in de Zuidwestelijke Delta: Info-Graphic",
abstract = "Om te komen tot meer veerkrachtige robuuste natuur wordt in de Zuidwestelijke Delta vooral gezocht naar het herstel van verbindingen tussen de bekkens en het toelaten van dynamiek. Het is van belang om continu te zoeken naar een evenwicht tussen natuurlijke dynamiek en economisch medegebruik.",
author = "J.A. Veraart and {Holz Amorim de Sena}, N.H. and M. Tangelder and A. Spijkerman and {van der Meer}, E.J.",
year = "2017",
language = "Dutch",

}

De opgaven in de Zuidwestelijke Delta: Info-Graphic. / Veraart, J.A.; Holz Amorim de Sena, N.H.; Tangelder, M.; Spijkerman, A.; van der Meer, E.J.

2017.

Research output: Contribution to conferencePosterProfessional

TY - CONF

T1 - De opgaven in de Zuidwestelijke Delta: Info-Graphic

AU - Veraart, J.A.

AU - Holz Amorim de Sena, N.H.

AU - Tangelder, M.

AU - Spijkerman, A.

AU - van der Meer, E.J.

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Om te komen tot meer veerkrachtige robuuste natuur wordt in de Zuidwestelijke Delta vooral gezocht naar het herstel van verbindingen tussen de bekkens en het toelaten van dynamiek. Het is van belang om continu te zoeken naar een evenwicht tussen natuurlijke dynamiek en economisch medegebruik.

AB - Om te komen tot meer veerkrachtige robuuste natuur wordt in de Zuidwestelijke Delta vooral gezocht naar het herstel van verbindingen tussen de bekkens en het toelaten van dynamiek. Het is van belang om continu te zoeken naar een evenwicht tussen natuurlijke dynamiek en economisch medegebruik.

M3 - Poster

ER -