De Nederlandse visserij in de toekomst: "Kennis delen en innoveren"

B.C. Bolman (Performer)

Research output: Non-textual formDigital or Visual ProductsOther research output

Abstract

Tijdens een forumdiscussie vanuit de jaarlijkse Visserij in Cijfers, georganiseerd door het LEI, kwamen verschillende thema’s aan de orde, waaronder kennis delen en innoveren. Om te innoveren is het transparant zijn en delen van kennis van groot belang. Juist ook om andere partijen er bij te betrekken, partijen die je hard nodig hebt om tot innovaties te komen. Ervaringen uit de visserij tonen dit aan. Frans Veenstra vertelt zijn ervaringen vanuit het Masterplan Visserij, aangevuld door Christien Absil (toen nog van Stichting de Noordzee) en Bas Bolman.
Original languageDutch
PublisherWageningen Marine Research
Media of outputOnline
Size3:56
Publication statusPublished - 23 Jun 2016

Cite this

Bolman, B. C. (Performer). (2016). De Nederlandse visserij in de toekomst: "Kennis delen en innoveren". Digital or Visual Products, Wageningen Marine Research. Retrieved from http://edepot.wur.nl/394583
Bolman, B.C. (Performer). / De Nederlandse visserij in de toekomst: "Kennis delen en innoveren". [Digital or Visual Products].
@misc{c0ae66a9303b415e9d438b0e63c6b293,
title = "De Nederlandse visserij in de toekomst: {"}Kennis delen en innoveren{"}",
abstract = "Tijdens een forumdiscussie vanuit de jaarlijkse Visserij in Cijfers, georganiseerd door het LEI, kwamen verschillende thema’s aan de orde, waaronder kennis delen en innoveren. Om te innoveren is het transparant zijn en delen van kennis van groot belang. Juist ook om andere partijen er bij te betrekken, partijen die je hard nodig hebt om tot innovaties te komen. Ervaringen uit de visserij tonen dit aan. Frans Veenstra vertelt zijn ervaringen vanuit het Masterplan Visserij, aangevuld door Christien Absil (toen nog van Stichting de Noordzee) en Bas Bolman.",
author = "B.C. Bolman",
year = "2016",
month = "6",
day = "23",
language = "Dutch",
publisher = "Wageningen Marine Research",

}

Bolman, BC, De Nederlandse visserij in de toekomst: "Kennis delen en innoveren", 2016, Digital or Visual Products, Wageningen Marine Research.
De Nederlandse visserij in de toekomst: "Kennis delen en innoveren". Bolman, B.C. (Performer). 2016. Wageningen Marine Research.

Research output: Non-textual formDigital or Visual ProductsOther research output

TY - ADVS

T1 - De Nederlandse visserij in de toekomst: "Kennis delen en innoveren"

A2 - Bolman, B.C.

PY - 2016/6/23

Y1 - 2016/6/23

N2 - Tijdens een forumdiscussie vanuit de jaarlijkse Visserij in Cijfers, georganiseerd door het LEI, kwamen verschillende thema’s aan de orde, waaronder kennis delen en innoveren. Om te innoveren is het transparant zijn en delen van kennis van groot belang. Juist ook om andere partijen er bij te betrekken, partijen die je hard nodig hebt om tot innovaties te komen. Ervaringen uit de visserij tonen dit aan. Frans Veenstra vertelt zijn ervaringen vanuit het Masterplan Visserij, aangevuld door Christien Absil (toen nog van Stichting de Noordzee) en Bas Bolman.

AB - Tijdens een forumdiscussie vanuit de jaarlijkse Visserij in Cijfers, georganiseerd door het LEI, kwamen verschillende thema’s aan de orde, waaronder kennis delen en innoveren. Om te innoveren is het transparant zijn en delen van kennis van groot belang. Juist ook om andere partijen er bij te betrekken, partijen die je hard nodig hebt om tot innovaties te komen. Ervaringen uit de visserij tonen dit aan. Frans Veenstra vertelt zijn ervaringen vanuit het Masterplan Visserij, aangevuld door Christien Absil (toen nog van Stichting de Noordzee) en Bas Bolman.

M3 - Digital or Visual Products

PB - Wageningen Marine Research

ER -

Bolman BC (Performer). De Nederlandse visserij in de toekomst: "Kennis delen en innoveren" Wageningen Marine Research. 2016.