De Landschapsleutel Online

Research output: Non-textual formWeb publication/site

Abstract

Dit is een instrument om de gebruiker te ondersteunen bij het maken van een LandschapsEcologische SysteemAnalyse (LESA) voor het opstellen van plannen voor natuurontwikkeling en -beheer. Met behulp van vragenlijsten wordt bepaald wat de landschapsecologische positie is van een 'element' (een perceel of deel van een perceel) en wat de potenties en knelpunten daarbij zijn.
Original languageDutch
PublisherAlterra, Wageningen-UR
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 2015

Keywords

  • landscape ecology
  • land use
  • site factors
  • nature development
  • systems approach

Cite this

van Delft, S. P. J. (Author), Maas, G. J. (Author), & de Waal, R. W. (Author). (2015). De Landschapsleutel Online. Web publication/site, Alterra, Wageningen-UR. Retrieved from http://landschapsleutel.wur.nl/
van Delft, S.P.J. (Author) ; Maas, G.J. (Author) ; de Waal, R.W. (Author). / De Landschapsleutel Online. [Web publication/site].
@misc{43c1122d22c34fb09520975909201d57,
title = "De Landschapsleutel Online",
abstract = "Dit is een instrument om de gebruiker te ondersteunen bij het maken van een LandschapsEcologische SysteemAnalyse (LESA) voor het opstellen van plannen voor natuurontwikkeling en -beheer. Met behulp van vragenlijsten wordt bepaald wat de landschapsecologische positie is van een 'element' (een perceel of deel van een perceel) en wat de potenties en knelpunten daarbij zijn.",
keywords = "landschapsecologie, landgebruik, standplaatsfactoren, natuurontwikkeling, systeembenadering, landscape ecology, land use, site factors, nature development, systems approach",
author = "{van Delft}, S.P.J. and G.J. Maas and {de Waal}, R.W.",
year = "2015",
language = "Dutch",
publisher = "Alterra, Wageningen-UR",

}

van Delft, SPJ, Maas, GJ & de Waal, RW, De Landschapsleutel Online, 2015, Web publication/site, Alterra, Wageningen-UR.
De Landschapsleutel Online. van Delft, S.P.J. (Author); Maas, G.J. (Author); de Waal, R.W. (Author). 2015. Alterra, Wageningen-UR.

Research output: Non-textual formWeb publication/site

TY - ADVS

T1 - De Landschapsleutel Online

AU - van Delft, S.P.J.

AU - Maas, G.J.

AU - de Waal, R.W.

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Dit is een instrument om de gebruiker te ondersteunen bij het maken van een LandschapsEcologische SysteemAnalyse (LESA) voor het opstellen van plannen voor natuurontwikkeling en -beheer. Met behulp van vragenlijsten wordt bepaald wat de landschapsecologische positie is van een 'element' (een perceel of deel van een perceel) en wat de potenties en knelpunten daarbij zijn.

AB - Dit is een instrument om de gebruiker te ondersteunen bij het maken van een LandschapsEcologische SysteemAnalyse (LESA) voor het opstellen van plannen voor natuurontwikkeling en -beheer. Met behulp van vragenlijsten wordt bepaald wat de landschapsecologische positie is van een 'element' (een perceel of deel van een perceel) en wat de potenties en knelpunten daarbij zijn.

KW - landschapsecologie

KW - landgebruik

KW - standplaatsfactoren

KW - natuurontwikkeling

KW - systeembenadering

KW - landscape ecology

KW - land use

KW - site factors

KW - nature development

KW - systems approach

M3 - Web publication/site

PB - Alterra, Wageningen-UR

ER -

van Delft SPJ (Author), Maas GJ (Author), de Waal RW (Author). De Landschapsleutel Online Alterra, Wageningen-UR. 2015.