De invloed van teamgericht HRM op teamleeractiviteiten van docenten

M.H.C.F. Bouwmans, P.R. Runhaar

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Om meer zicht te krijgen op hoe teamleiders teamgericht hrm in praktijk brengen en of hun aanpak van invloed is op intensieve samenwerking in docententeams, voerden Bouwmans en Runhaar een verdiepend onderzoek uit, waarvan ze in dit artikel verslag doen. Ze zoomen eerst in op de inhoud van teamgericht hrm, de rol van teamleiders en deelname aan teamleeractiviteiten van docententeams. Vervolgens lichten ze kort toe hoe het onderzoek is uitgevoerd, bediscussiëren ze de belangrijkste bevindingen en sluiten af met conclusies en praktische aanbevelingen.
Original languageDutch
Pages (from-to)64-70
JournalDe Nieuwe Meso
Issue number3
Publication statusPublished - 2017

Cite this

@article{b33690b2d94444c8bcfdad4db9b9714e,
title = "De invloed van teamgericht HRM op teamleeractiviteiten van docenten",
abstract = "Om meer zicht te krijgen op hoe teamleiders teamgericht hrm in praktijk brengen en of hun aanpak van invloed is op intensieve samenwerking in docententeams, voerden Bouwmans en Runhaar een verdiepend onderzoek uit, waarvan ze in dit artikel verslag doen. Ze zoomen eerst in op de inhoud van teamgericht hrm, de rol van teamleiders en deelname aan teamleeractiviteiten van docententeams. Vervolgens lichten ze kort toe hoe het onderzoek is uitgevoerd, bediscussi{\"e}ren ze de belangrijkste bevindingen en sluiten af met conclusies en praktische aanbevelingen.",
author = "M.H.C.F. Bouwmans and P.R. Runhaar",
year = "2017",
language = "Dutch",
pages = "64--70",
journal = "De Nieuwe Meso",
issn = "2352-331X",
publisher = "Kloosterhof Neer B.V.",
number = "3",

}

De invloed van teamgericht HRM op teamleeractiviteiten van docenten. / Bouwmans, M.H.C.F.; Runhaar, P.R.

In: De Nieuwe Meso, No. 3, 2017, p. 64-70.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - De invloed van teamgericht HRM op teamleeractiviteiten van docenten

AU - Bouwmans, M.H.C.F.

AU - Runhaar, P.R.

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Om meer zicht te krijgen op hoe teamleiders teamgericht hrm in praktijk brengen en of hun aanpak van invloed is op intensieve samenwerking in docententeams, voerden Bouwmans en Runhaar een verdiepend onderzoek uit, waarvan ze in dit artikel verslag doen. Ze zoomen eerst in op de inhoud van teamgericht hrm, de rol van teamleiders en deelname aan teamleeractiviteiten van docententeams. Vervolgens lichten ze kort toe hoe het onderzoek is uitgevoerd, bediscussiëren ze de belangrijkste bevindingen en sluiten af met conclusies en praktische aanbevelingen.

AB - Om meer zicht te krijgen op hoe teamleiders teamgericht hrm in praktijk brengen en of hun aanpak van invloed is op intensieve samenwerking in docententeams, voerden Bouwmans en Runhaar een verdiepend onderzoek uit, waarvan ze in dit artikel verslag doen. Ze zoomen eerst in op de inhoud van teamgericht hrm, de rol van teamleiders en deelname aan teamleeractiviteiten van docententeams. Vervolgens lichten ze kort toe hoe het onderzoek is uitgevoerd, bediscussiëren ze de belangrijkste bevindingen en sluiten af met conclusies en praktische aanbevelingen.

M3 - Article

SP - 64

EP - 70

JO - De Nieuwe Meso

JF - De Nieuwe Meso

SN - 2352-331X

IS - 3

ER -