De invloed van knolontsmetting en grondontsmetting op het optreden van de Rhizoctoniaziekte en de schurftziekte bij aardappelen in 1958 (serie 613 en enige eigen proeven)

R.E. Labruyere

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  Original languageDutch
  Place of PublicationWageningen
  Publisher[s.n.]
  Number of pages29
  Publication statusPublished - 1959

  Publication series

  NameGestencilde verslagen van interprovinciale proeven / Proefstation voor de akker- en weidebouw
  No.no. 64

  Keywords

  • netherlands
  • plant diseases
  • plant disorders
  • plant pathology
  • plant pests
  • plant protection
  • potatoes
  • soil injection
  • solanum tuberosum
  • soil sterilization

  Cite this

  Labruyere, R. E. (1959). De invloed van knolontsmetting en grondontsmetting op het optreden van de Rhizoctoniaziekte en de schurftziekte bij aardappelen in 1958 (serie 613 en enige eigen proeven). (Gestencilde verslagen van interprovinciale proeven / Proefstation voor de akker- en weidebouw; No. no. 64). Wageningen: [s.n.].
  Labruyere, R.E. / De invloed van knolontsmetting en grondontsmetting op het optreden van de Rhizoctoniaziekte en de schurftziekte bij aardappelen in 1958 (serie 613 en enige eigen proeven). Wageningen : [s.n.], 1959. 29 p. (Gestencilde verslagen van interprovinciale proeven / Proefstation voor de akker- en weidebouw; no. 64).
  @book{6f057f128e0140f4a1b2bcbed228951a,
  title = "De invloed van knolontsmetting en grondontsmetting op het optreden van de Rhizoctoniaziekte en de schurftziekte bij aardappelen in 1958 (serie 613 en enige eigen proeven)",
  keywords = "nederland, plantenziekten, afwijkingen, planten, plantenziektekunde, plantenplagen, gewasbescherming, aardappelen, mestinjectie, solanum tuberosum, grondsterilisatie, netherlands, plant diseases, plant disorders, plant pathology, plant pests, plant protection, potatoes, soil injection, solanum tuberosum, soil sterilization",
  author = "R.E. Labruyere",
  year = "1959",
  language = "Dutch",
  series = "Gestencilde verslagen van interprovinciale proeven / Proefstation voor de akker- en weidebouw",
  publisher = "[s.n.]",
  number = "no. 64",

  }

  Labruyere, RE 1959, De invloed van knolontsmetting en grondontsmetting op het optreden van de Rhizoctoniaziekte en de schurftziekte bij aardappelen in 1958 (serie 613 en enige eigen proeven). Gestencilde verslagen van interprovinciale proeven / Proefstation voor de akker- en weidebouw, no. no. 64, [s.n.], Wageningen.

  De invloed van knolontsmetting en grondontsmetting op het optreden van de Rhizoctoniaziekte en de schurftziekte bij aardappelen in 1958 (serie 613 en enige eigen proeven). / Labruyere, R.E.

  Wageningen : [s.n.], 1959. 29 p. (Gestencilde verslagen van interprovinciale proeven / Proefstation voor de akker- en weidebouw; No. no. 64).

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - De invloed van knolontsmetting en grondontsmetting op het optreden van de Rhizoctoniaziekte en de schurftziekte bij aardappelen in 1958 (serie 613 en enige eigen proeven)

  AU - Labruyere, R.E.

  PY - 1959

  Y1 - 1959

  KW - nederland

  KW - plantenziekten

  KW - afwijkingen, planten

  KW - plantenziektekunde

  KW - plantenplagen

  KW - gewasbescherming

  KW - aardappelen

  KW - mestinjectie

  KW - solanum tuberosum

  KW - grondsterilisatie

  KW - netherlands

  KW - plant diseases

  KW - plant disorders

  KW - plant pathology

  KW - plant pests

  KW - plant protection

  KW - potatoes

  KW - soil injection

  KW - solanum tuberosum

  KW - soil sterilization

  M3 - Report

  T3 - Gestencilde verslagen van interprovinciale proeven / Proefstation voor de akker- en weidebouw

  BT - De invloed van knolontsmetting en grondontsmetting op het optreden van de Rhizoctoniaziekte en de schurftziekte bij aardappelen in 1958 (serie 613 en enige eigen proeven)

  PB - [s.n.]

  CY - Wageningen

  ER -

  Labruyere RE. De invloed van knolontsmetting en grondontsmetting op het optreden van de Rhizoctoniaziekte en de schurftziekte bij aardappelen in 1958 (serie 613 en enige eigen proeven). Wageningen: [s.n.], 1959. 29 p. (Gestencilde verslagen van interprovinciale proeven / Proefstation voor de akker- en weidebouw; no. 64).